An Ordinary Man: Βγήκε το επίσημο trailer της ταινίας

Ο Ben Kingsley είναι στην μέση ενός άγριου ανθρωποκυνηγητού
22 Μαρτίου 2018 17:40
An Ordinary Man: Βγήκε το επίσημο trailer της ταινίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το κατασκοπευτικό θρίλερ του Brad Silberling (Jane the Virgin, A Series of Unfortunate Events) με τίτλο Ordinary Man, όπου πρωταγωνιστεί ο Sir Ben Kingsley.

Ο κεντρικός άξονας της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από έναν διαβόητο εγκληματία πολέμου και πρώην στρατιωτικό (Ben Kingsley) ο οποίος ενώ διαφεύγει της σύλληψης των διεθνών αρχών, ξαφνικά επιλέγει να βρει ένα άλλο κρησφύγετο όπου αναπτύσσει μία στενή σχέση με την υπηρέτρια (Hera Hilmar) που τον φροντίζει. Εντούτοις όταν ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα η γυναίκα είναι πράκτορας που έχει προσληφθεί για να τον προστατεύσει, παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει δραστικά τις ζωές και των δυο τους.

Ο Bill Bromiley, πρόεδρος της Saban Films που χρηματοδοτεί το όλο εγχείρημα, δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Kingsley ότι είναι:  “Η επιτομή της κλάσης, της τόλμης και του υπέρτατου ταλέντου”, προσθέτοντας ότι οι ίδιοι ήταν  “πραγματικά συνεπαρμένοι” από το έργο και την ερμηνεία του στην ταινία.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι: Kingsley, Silberling και ο Rick Dugdale για λογαριασμό της  Enderby Entertainment. Ο Daniel Petrie Jr. επωμίστηκε καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Η πρεμιέρα του Ordinary Man έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 13 Απριλίου του 2018, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε υψηλή ανάλυση και σε υπηρεσίες VOD. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: