Terminal trailer: Η Margot Robbie μας υποδέχεται σε μία σκοτεινή “Χώρα των Θαυμάτων”

Ένα εφιαλτικό μέρος ζωντανεύει στο πρώτο φιλμ του Vaughn Stein
22 Μαρτίου 2018 15:13
Terminal trailer: Η Margot Robbie μας υποδέχεται σε μία σκοτεινή  “Χώρα των Θαυμάτων”

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Terminal, το νέο noir θρίλερ με το οποίο επιχειρεί να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Vaughn Stein που επιμελήθηκε και το σενάριο της ταινίας.

Η Margot Robbie πρωταγωνιστεί και εδώ. Η Αυστραλιανή καλλιτέχνης αφού είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη έπειτα και από την επιτυχία της στο The Wolf of Wall Street, έχει εμπλουτίσει την γκάμα του ρεπερτορίου της με πολλούς άλλους ρόλους από τότε. Η ακαταπόνητη ενεργητικότητά της όμως δεν βρίσκει εκτόνωση μονάχα στην υποκριτική αλλά και στον τομέα της παραγωγής. Ειδικότερα, μετά το Suicide Squad, ίδρυσε την δική της εταιρεία, την LuckyChap Entertainment, αναλαμβάνοντας και άλλα καθήκοντα πέρα από αυτά της ηθοποιού με αποκορύφωμα την δημιουργία ενός εκ των φετινών φαβορί των Όσκαρ, το I, Tonya, που της χάρισε την υποψηφιότητα Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Εδώ επίσης στο Terminal, η Robbie λειτουργεί και με την ιδιότητα του παραγωγού αλλά ενσαρκώνει επιπλέον χωρίς καμία δυσκολία και μία femme fatale εν ονόματι Annie η συμβολή της οποίας στην όλη υπόθεση θα είναι καθοριστική όσον αφορά τους ήρωες. Στην θέση αυτών συναντάμε τους Dexter Fletcher και Max Irons οι οποίοι υποδύονται δύο δολοφόνους που έχουν επιστρατευτεί από έναν μυστηριώδη εργοδότη για μία πολύ επικίνδυνη αποστολή. Ο στόχος που τους έχει ανατεθεί να φέρουν εις πέρας θα τους φέρει αντιμέτωπους με ένα πλήθος ιδιόρρυθμων χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένης και της Annie αλλά και ενός περίεργου επιστάτη. Το ζήτημα είναι ότι πίσω από όλες τις θανατηφόρες προκλήσεις που θα κληθούν να ξεπεράσουν, βρίσκεται ένας μοχθηρός εχθρός που ξέρει να παραμένει καλά κρυμμένος και να φυλάει τα νώτα του.

Το cast του συγκεκριμένου project συμπληρώνουν οι Simon Pegg και Mike Myers.

Το RLJE αναμένεται να διανείμει το φιλμ στις 11 Μαΐου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: