Once Upon a Time in Hollywood: Η Margot Robbie στη νέα ταινία του Tarantino

Πιθανόν να υποδυθεί την Sharon Tate
16 Μαρτίου 2018 17:56
Once Upon a Time in Hollywood: Η Margot Robbie στη νέα ταινία του Tarantino

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Margot Robbie (I, Tonya, Wolf of Wall Street) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα πρωταγωνιστήσει στο Once Upon a Time in Hollywood, την νέα ταινία του Quentin Tarantino που θα αφορά τον κακοποιό Charles Manson.

Η υποψήφια με Όσκαρ, Αυστραλιανή ηθοποιός, ήρθε σε συζητήσεις με τους συντελεστές του νέου αυτού φιλμ και ενδέχεται να ενσαρκώσει την σύντροφο του Roman Polanski, Sharon Tate, που συγκαταλέγεται ανάμεσα  στα θύματα του διαβόητου αυτού κατά συρροή δολοφόνου.

Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τους Brad Pitt και Leonardo DiCaprio οι οποίοι έχουν ήδη επιστρατευτεί ως μέλη του cast. Ο πρώτος θα ερμηνεύσει έναν κασκαντέρ, τον Cliff Booth, ο οποίος γυρίζει τις δύσκολες σκηνές για τον συνάδελφο του τον Rick Dalton (DiCaprio), τον πρώην σταρ μίας western σειράς. Με βάση και το σενάριο οι άντρες αυτοί παλεύουν να χτίσουν τον δικό τους μύθο στο καλλιτεχνικό στερέωμα της 7ης Τέχνης. Ο Rick υποτίθεται ότι είναι και ο γείτονας της Tate.

Οι κινηματογραφικές μυθοπλασίες του Tarantino έχουν ως σήμα κατατεθέν τους το στοιχείο του πανδαιμόνιου και των απανωτών θανάτων, κάτι που μάλλον δεν θα απουσιάζει και από εδώ. Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται στο Los Angeles το 1969, την εποχή όπου το ρεύμα των hippies επικρατούσε και στο Hollywood, δηλαδή την περίοδο που σημειώθηκε μία σειρά μαζικών ανθρωποκτονιών από τον Manson, μεταξύ των οποίων και της εγκύου τότε Sharon Tate.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Once Upon a Time in Hollywood αναμένεται να πραγματοποιηθεί  από την Sony Pictures στις 9 Αυγούστου του 2019.