O Bill Skarsgard και η Maika Monroe θα συναντηθούν επαγγελματικά στο ‘Villains’

Θα συμπρωταγωνιστήσουν σ’ ένα νέο πολύ ιδιαίτερο θρίλερ
19 Μαρτίου 2018 09:54
O Bill Skarsgard και η Maika Monroe θα συναντηθούν επαγγελματικά στο ‘Villains’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Bill Skarsgard, ο οποίος υποδύθηκε τον τρομακτικό κλόουν Pennywise στο reboot του It, και η Maika Monroe (The Tribes of Palos Verdes, Hot Summer Nights) υπέγραψαν για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους στο Villains.

Πρόκειται για ένα νέο ιδιότυπο θρίλερ που συνδυάζει και στοιχεία μαύρης κωμωδίας. Τη σκηνοθεσία του θα επιμεληθούν οι Dan Berk και Robert Olsen, σε δικό τους πρωτότυπο σενάριο που ήταν υποψήφιο στην 2016 Black List.

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι ερασιτεχνών εγκληματιών, οι οποίοι αφού κάνουν διάρρηξη σ’ ένα επαρχιακό σπίτι, ανακαλύπτουν ένα νεαρό κορίτσι αλυσοδεμένο στο υπόγειο της κατοικίας και δύο σαδιστές ιδιοκτήτες που θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν αυτό το μυστικό από το να βγει παραέξω.

Καθήκοντα παραγωγού για το Villains επωμίζονται οι Tim και Trevor White μέσω της Star Thrower Entertainment, ο Allan Mandelbaum, και ο Garrick Dion για λογαριασμό της Realm. Ο Aaron L. Gilbert της BRON και ο Jason Cloth της Creative Wealth Media θα επιβλέπουν τις διαδικασίες της εξωτερικής παραγωγής.