Close | Η Noomi Rapace υπέγραψε για τον κεντρικό ρόλο σ’ ένα νέο θρίλερ δράσης

Η ηθοποιός προχωράει σε ακόμη μία συνεργασία με το Netflix
19 Μαρτίου 2018 08:00
Close | Η Noomi Rapace υπέγραψε για τον κεντρικό ρόλο σ’ ένα νέο θρίλερ δράσης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, βγήκε η είδηση ότι η Noomi Rapace (Prometheus, What Happened to Monday) πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο Close, το καινούργιο action θρίλερ τα δικαιώματα παραγωγής του οποίου απέκτησε τελικά το Netflix αφού κονταροχτυπήθηκε και με άλλες streaming υπηρεσίες για το συγκεκριμένο project.

Πρόκειται για μία μεγαλεπήβολη συμπαραγωγή Η.Π.Α, Αγγλίας και Αυστραλίας. Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από την ζωή της σωματοφύλακα Jacquie Davis, μίας ειδικού στην αντιτρομοκρατία. H έμπειρη αυτή γυναίκα προσλαμβάνεται για τη φύλαξη μίας πλούσιας έφηβης κληρονόμου, όμως μία βίαιη απόπειρα απαγωγής υποχρεώνει τις δυο τους σε φυγή, όπως και στο να πάρουν θανάσιμο ρίσκο τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για άλλους που θα βρεθούν στο διάβα τους.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Sophie Nelisse (The Book Thief), Eoin Macken (Resident Evil: The Final Chapter) και η Indira Varma (Game of Thrones).

Το κομμάτι της διεθνούς διανομής του Close πρόκειται να συντονίσει η WestEnd Films που έχει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο.