Greyhound | Η Elisabeth Shue και ο Rob Morgan θα παίξουν μαζί με τον Tom Hanks

Θα συμπρωταγωνιστήσουν σ’ ένα νέο δράμα για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
18 Μαρτίου 2018 14:45
Greyhound | Η Elisabeth Shue και ο Rob Morgan θα παίξουν μαζί με τον Tom Hanks

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas, Battle of the Sexes) και ο Rob Morgan (Mudbound) αποτελούν πλέον και επίσημα μέλη του cast του Greyhound, του νέου ιστορικού φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Aaron Schneider(Get Low).

Πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ αναλαμβάνει ο Tom Hanks (Cast Away) που επεξεργάστηκε και το σενάριο της εν λόγω κινηματογραφικής μυθοπλασίας, αντλώντας υλικό  από το δημοφιλές έργο του συγγραφέα C.S. Forester με τίτλο The Good Shepherd”. Πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα που αφορά τον Β’ Παγκόσμιο και θα αφηγηθεί την ιστορία του Ernest Krause, ενός αξιωματικού του πολεμικού Ναυτικού ο οποίος έχει αναλάβει την διοίκηση ενός καινούργιου πλοίου, του λεγόμενου ‘Greyhound’ (‘Λαγωνικού’). Ο καπετάνιος δίνει διαταγή να διασχίσουν τον Ατλαντικό, ενώ καταδιώκονται από ναζιστικά υποβρύχια U-boats.

Στο επιτελείο των ηθοποιών έχει προστεθεί επίσης μεταξύ άλλων και ο Stephen Graham (The Irishman).

Τα γυρίσματα του όλου project θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του «Μουσείου του Ποταμού», το Baton Rouge, και κυρίως στο θωρηκτό USS Kidd που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Rear Admiral Isaac Kidd, του πρώτου Ναυάρχου του πολεμικού Ναυτικού ο οποίος σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος στο Pearl Harbor.

Οι Sony, Bron Creative, Sycamore Pictures και η Zhengfu Pictures θα χρηματοδοτήσουν την παραγωγή του Greyhound, με τον Hanks να τίθεται επικεφαλής μέσω και της εταιρείας του, της Playtone, έχοντας μαζί του και τον συνεργάτη του, Gary Goetzman. Τέλος, σε πόστο εξωτερικού παραγωγού θα τοποθετηθούν ο Aaron Ryder της FilmNation Entertainment, ο Steven Shareshian για λογαριασμό της Playtone, και ο David Coatsworth.