Official Secrets | Οι Ralph Fiennes και Matthew Goode αποτελούν πια μέλη του cast

Θα πλαισιώσουν υποκριτικά την Keira Knightley σ’ ένα κατασκοπευτικό θρίλερ
18 Μαρτίου 2018 08:36
Official Secrets | Οι Ralph Fiennes και Matthew Goode αποτελούν πια μέλη του cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, βγήκε η είδηση ότι ο Ralph Fiennes (Hail, Caesar! ) και ο Matthew Goode (Leap Year) θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί με την Keira Knightley (A Dangerous Method) στο Official Secrets, το νέο κατασκοπευτικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Oscar, Gavin Hood (Tsotsi, Eye in the Sky).

Το εν λόγω εγχείρημα θα βασιστεί στην αληθινή ιστορία της Βρετανίδας μυστικής πράκτορα και πληροφοριοδότη εν ονόματι Katharine Gun, μία υπαρκτή φυσιογνωμία την οποία θα υποδυθεί η Knightley. Η γυναίκα αυτή, κατά την προετοιμασία της εισβολής στο Ιράκ το 2003, άφησε να διαρρεύσει ένα άκρως απόρρητο μυστικό της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας, αποκαλύπτοντας μία κοινή επιχείρηση παράνομης κατασκοπείας των Ηνωμένων Πολιτειών εις βάρους των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Πέρα από τους Ralph Fiennes και Matthew Goode, ο Matt Smith συγκαταλέγεται επίσης ανάμεσα στο επιτελείο των ηθοποιών.

Το σενάριο για την εν λόγω κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος των Marcia και Thomas Mitchell, με τίτλο The Spy Who Tried to Stop a War”, επιμελήθηκαν οι Sara και Greg Bernstein.

Την παραγωγή ανέλαβαν οι Mark Gordon, Ged Doherty, Elizabeth Fowler και η Melissa Shiyu Zuo. Οι Entertainment One, Screen Yorkshire και η GS Media θα χρηματοδοτήσουν το όλο project, όπως επίσης θα συντονίσουν τις διαδικασίες κυκλοφορίας του σε Καναδά, Η.Π.Α., Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, και Ισπανία. Η Sierra/Affinity τέθηκε επικεφαλής της διεθνούς διανομής της ταινίας.

Οι Claudia Bluemhuber, Anne Sheehan και ο Hugo Heppell τοποθετήθηκαν σε πόστο εξωτερικού παραγωγού.

Τα γυρίσματα του Official Secrets ξεκινούν τον ερχόμενο μήνα στην Αγγλία.