Nέες φωτογραφίες και TV Spot για το Avengers: Infinity War

Χαμός στους δρόμους της Νέας Υόρκης!
13 Μαρτίου 2018 21:28
Nέες φωτογραφίες και TV Spot για το Avengers: Infinity War

Ο ερχομός της νέας ταινίας των Avengers που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία παγκοσμίως αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά events της χρονιάς, με τη Marvel να μην αφήνει κανέναν να πάρει ανάσα χάρη στη marketing μηχανή της. Τις τελευταίες ώρες ένα νέο τηλεοπτικό spot με τίτλο "The End" κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ενώ πρόσφατα δημοσιεύθηκαν και πληθώρα νέων φωτογραφιών από το Infinity War.

Ιδιαίτερα στις φωτογραφίες διακρίνονται μερικές ζουμερές σκηνές όπως ο Thanos που είναι έτοιμος να ρίξει ένα φεγγάρι (;) καταστρέφοντας κάποιον πλανήτη, τον Rhodes του Don Cheadle, ο οποίος περπατάει πλέον και στέκεται δίπλα στον Captain America του Chris Evans και τη Black Widow της Scarlett Johansson. Μάλιστα, μαθαίνουμε από το ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly ότι ο Thor θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Rocket και τον Adolescent Groot για μια ξεχωριστή αποστολή, οπότε οι Guardians of the Galaxy ίσως να μην περάσουν παρέα όλη την ταινία. 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το εν λόγω τηλεοπτικό σποτ, ενώ να είστε έτοιμη για το δεύτερο trailer της ταινίας των αδερφών Russo που θα βγει την ερχόμενη Δευτέρα. Το Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 26 Απριλίου 2018.