Ο Tom Hardy μας συστήνεται ως Al Capone

Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του 'Fonzo'
10 Μαρτίου 2018 18:14
Ο Tom Hardy μας συστήνεται ως Al Capone

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα Unilad, ο Tom Hardy μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρώτο στιγμιότυπο από το set του νέου βιογραφικού δράματος εποχής όπου θα πρωταγωνιστήσει, ενσαρκώνοντας τον διαβόητο Ιταλοαμερικανό γκάνγκστερ, Al Capone.

 

Time for Al Cap

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hardy (@tomhardy) στις

Έχουμε δει τον Hardy να εντυπωσιάζει τελευταία μέσω της μικρής οθόνης, και ειδικότερα μέσω του Taboo και του Peaky Blinders, χωρίς να κωλύεται να ερμηνεύει διάφορους ρόλους-πρόκληση, αποδεικνύοντας κάθε φορά την υποκριτική του δεινότητα. Αξίζει να όμως να αναφέρουμε και τις ερμηνείες του στο σινεμά, ως ο Bane στο The Dark Knight Rises, ως ένας κακοποιός με ψευδώνυμο του το όνομα που είχε ο βετεράνος ηθοποιός Charles Bronson στο Bronson, ως ο κεντρικός ήρωας της μεταποκαλυπτικής περιπέτειας Mad Max: Fury Road, ενώ πιο πρόσφατα υποδύθηκε και τον πιλότο ενός μαχητικού αεροσκάφους στο πολεμικό φιλμ Dunkirk του Christopher Nolan. Στο  Legend δε, δύο υπαρκτά πρόσωπα είχαν την τιμητική τους, οι δίδυμοι και αφεντικά του Λονδρέζικου υποκόσμου, τα λεγόμενα αδέρφια Kray που ζωντάνεψαν στο πρόσωπο του Hardy.

Γενικότερα στην μέχρι τώρα πορεία του δείχνει να προχωράει ακάθεκτος, εμπλουτίζοντας την γκάμα του ρεπερτορίου του και εντασσόμενος στην κατηγορία των σύγχρονων μεγάλων ονομάτων της βιομηχανίας του θεάματος. Πλέον μέσω του Fonzo, θα προσπαθήσει να επαναφέρει στο προσκήνιο τον θρύλο του Al Capone, έναν από τους πιο τρομερούς κακοποιούς που υπήρξαν ποτέ στο οργανωμένο έγκλημα και που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του ιδιαίτερα στο Chicago από το 1925 έως το 1931.

Η εν λόγω φυσιογνωμία της μαφίας στην ηλικία των 47 ετών, μετά από μία σχεδόν δεκαετία παραμονής του στην φυλακή, έρχεται αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η άνοια διαστρεβλώνει την σκέψη του και το παρελθόν του γίνεται παρόν, καθώς οι θλιβερές αναμνήσεις της βίαιης και βάναυσης προϊστορίας του ξυπνούν και πάλι μέσα του. Μέχρι τη στιγμή της αποφυλάκισής του ο Al Capone, τον Ιανουάριο του 1947 ήταν μία μαραζωμένη φιγούρα που απεβίωσε λίγο διάστημα αργότερα από καρδιακή προσβολή στα 48 του χρόνια.

Το καινούργιο αυτό κινηματογραφικό project θα σκηνοθετήσει ο Josh Trank, ο άνθρωπος πίσω από το συγκλονιστικό επιστημονικής φαντασίας θρίλερ Chronicle του 2012.

Τα γυρίσματα του Fonzo ξεκινούν οσονούπω, χωρίς βέβαια να έχει ανακοινωθεί από το στούντιο η επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της ταινίας.