Στο reboot του Terminator θα δούμε την Mackenzie Davis

Σε ρόλο-κλειδί η ηθοποιός των Blade Runner 2049 και Halt and Catch Fire
09 Μαρτίου 2018 20:19
Στο reboot του Terminator θα δούμε την Mackenzie Davis

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι για το reboot του Terminator, το οποίο σκηνοθετικά θα επιμεληθεί ο Tim Miller, έχει επιστρατευτεί στο επιτελείο των ηθοποιών και η Mackenzie Davis (Blade Runner 2049,Halt and Catch Fire, Black Mirror,The Martian).

Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκεται ο James Cameron. Τα γυρίσματα του φιλμ αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι. Με βάση και σχετικές αναφορές του Variety, η Mackenzie Davis θα υποδυθεί έναν ρόλο-κλειδί, συμπρωταγωνιστώντας δίπλα στους βετεράνους του παλιού διάσημου franchise όπως είναι ο Arnold Schwarzenegger και η Linda Hamilton.

Οι παραπάνω πληροφορίες αναφέρουν: «Η Davis θα ήταν το πρόσωπο του ανανεωμένου franchise, στο στυλ του χαρακτήρα της Hamilton,όπως η Sarah Connor στις δύο πρώτες ταινίες που σκηνοθέτησε ο Cameron. Πηγές λένε ότι η Davis ήταν η κορυφαία επιλογή του το στούντιο και του Miller για λίγο, αλλά το cast χρειάστηκε να κλείσει από τον Cameron, ο οποίος γυρίζει τα sequel του ‘Avatar’. Το THR προσθέτει ότι ο χαρακτήρας της Davis είναι μία στρατιώτης-εκτελέστρια, και η πραγματική πρωταγωνίστρια είναι μία Λατίνα ηρωίδα που θα αποτελεί τον κύριο χαρακτήρα της προγραμματισμένης τριλογίας».

Η αυλαία για το reboot του Terminator έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. να ανοίξει στις 26 Ιουλίου του 2019.