Οι Elizabeth Banks και James Gunn θα συνεργαστούν ξανά

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία horror ταινία
08 Μαρτίου 2018 10:29
Οι Elizabeth Banks και James Gunn θα συνεργαστούν ξανά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Elizabeth Banks θα συναντηθεί και πάλι επαγγελματικά με τον James Gunn, τις σκηνοθετικές οδηγίες του οποίου ακολούθησε το 2006 για τις ανάγκες του Slither.

Αυτή την φορά η Banks θα συνεργαστεί με τον δημιουργό της σειράς των φιλμ Guardians of the Galaxy, για μία ταινία τρόμου, με την The H Collective να χρηματοδοτεί το όλο project. Ο Mark Gunn μαζί με τον David Yarovesky (The Hive) θα γράψουν και το σενάριο, για το οποίο δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή την άνοιξη.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης τόνισε πρόσφατα σε δηλώσεις του πάνω σε αυτό το ατιτλοφόρητο ακόμη εγχείρημα:

«Η Elizabeth και εγώ βρισκόμαστε στο ίδιο καλλιτεχνικό στυλ από τότε που συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν έκανε την οντισιόν για το ‘Slither’ το 2005. Από τότε έχει γίνει μία από τις καλύτερες φίλες μου στον κόσμο και αγωνίζομαι με νύχια και δόντια να συνεργαστώ ξανά μαζί της . Είναι η τέλεια συνεργάτης του Yarvo, της H Collective και δική μου ως προς την δημιουργία αυτού του πολύ ιδιαίτερου έργου».