Prospect trailer: 'Ενας πατέρας και μία κόρη ταξιδεύουν σ’ έναν sci-fi κόσμο

Οι Zeek Earl και Chris Caldwell σκηνοθετούν μία διαφορετική ιστορία με εξωγήινους
08 Μαρτίου 2018 14:09
Prospect trailer: 'Ενας πατέρας και μία κόρη ταξιδεύουν σ’ έναν sci-fi κόσμο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επιστημονικής φαντασίας φιλμ Prospect , το οποίο σκηνοθέτησαν οι Zeek Earl και Chris Caldwell.

Το εν λόγω δίδυμο δημιουργών ενορχηστρώνει την δράση μίας μυθοπλασίας που συνδυάζει sci-fi και western στοιχεία. Μας αφηγούνται την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του, που ελπίζουν να πιάσουν την καλή με το να επισκεφθούν έναν εξωγήινο πλανήτη και να αξιοποιήσουν ό,τι έχει να τους προσφέρει. Επιζητούν να αποκτήσουν ένα σπάνιο ορυκτό σκάβοντας στα βάθη του τοξικού δάσους όπου θα μεταβούν. Το ζήτημα όμως είναι πως δεν είναι μόνοι τους εκεί. Υπάρχουν κι άλλοι αμείλικτοι ανταγωνιστές που καραδοκούν στην έρημο και το εγχείρημα της οικογένειας σύντομα εξελίσσεται σε έναν αγώνα επιβίωσης. Αναγκασμένη να αναμετρηθεί όχι μόνο με τους άλλους αδίστακτους κατοίκους του δάσους αλλά με την απληστία του ίδιου της του γονέα, το κορίτσι διαπιστώνει ότι πρέπει να βρει τον δικό της τρόπο διαφυγής.

Το έργο αυτό βασίζεται στην ομώνυμη ταινία μικρού μήκους των Earl και Caldwell, που έκανε το ντεμπούτο της στο SXSW το 2014.

Εν προκειμένω πρωταγωνιστούν ο Jay Duplass (Transparent) και η Sophie Thatcher ως οι δύο βασικοί ήρωες του όλου concept. Το cast συμπληρώνουν οι: Pedro Pascal (Narcos,Game of Thrones), Andre Royo, Sheila Vand, και ο Anwan Glover.

Τις εξωτερικές πωλήσεις του παραπάνω project έχει αναλάβει η Endeavor Content. Η πρεμιέρα του Prospect έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 10 Μαρτίου του 2018 στον κινηματογράφο Alamo Lamar D. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: