Submergence: Στο νέο trailer οι Alicia Vikander και James McAvoy ξεπερνούν τα εμπόδια

Το ζήτημα είναι πόσο ακόμη μπορούν να αντέξουν;
04 Μαρτίου 2018 13:16
Submergence: Στο νέο trailer οι Alicia Vikander και James McAvoy ξεπερνούν τα εμπόδια

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ρομαντικό δράμα που σκηνοθετεί ο Wim Wenders (Wings Of Desire, Paris,Texas) με τίτλο Submergence, το οποίο αντλεί το υλικό του από το ομώνυμο μυθιστόρημα του J.M. Ledgard.

Το σενάριο επεξεργάστηκε εν προκειμένω, ο Erin Dignam (The Last Face). Ο James McAvoy και η Alicia Vikander υποδύονται τους κεντρικούς ρόλους του φιλμ. Ο βασικός άξονας της όλης μυθοπλασίας περιστρέφεται γύρω από έναν μυστικό πράκτορα βρετανικής καταγωγής, τον James, και την Danny, μία βιομαθηματικό που συμμετέχει σε ένα ερευνητικό υποθαλάσσιο εγχείρημα το οποίο πραγματοποιείται για να απαντηθεί από πού προήλθε η ζωή πάνω στον πλανήτη.

Η γνωριμία τους θα γίνει σ’ ένα τουριστικό θέρετρο στην Νορμανδία και έτσι θα ξεκινήσει ένα δυνατό δέσιμο ανάμεσά τους. Ο καθένας τους είναι ανάγκη να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει όμως οι δυσκολίες που ξεπροβάλλουν τους κάνουν να αποστασιοποιηθούν προσωρινά. Αφενός η κοπέλα πρέπει να καταδυθεί στα βάθη του ωκεανού, ενώ ο James λόγω της αποστολής που του έχει ανατεθεί είναι επείγον να ταξιδέψει στην Σομαλία όπου η τεταμένη κατάσταση που υφίσταται εκεί γίνεται ακόμη πιο έκρυθμη. Ο δεσμός τους θα δοκιμαστεί όπως επίσης και η θέλησή τους να συνεχίσουν μαζί κόντρα σε όλες τις πιθανότητες.

Το Submergence θα διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Απριλίου του 2018, ενώ την ίδια μέρα θα βγει και σε υπηρεσία VOD. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε το σχετικό trailer: