Οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Tarantino

Ανακοινώθηκε ο τίτλος και η ημερομηνία πρεμιέρας του φιλμ
01 Μαρτίου 2018 15:47
Οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Tarantino

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες πως ο Quentin Tarantino διαπραγματεύεται με πρωτοκλασσάτα ονόματα του Hollywood για να πλαισιώσουν την 9η του ταινία, που θα έχει θέμα τη δολοφονία της Sharon Tate από τον Charles Manson. Ακούστηκαν ονόματα από τον Tom Cruise και τη Margot Robbie, μέχρι και τον Al Pacino, όμως πλέον ανακοινώθηκαν επίσημα τα δύο πρώτα μέλη του cast και η ημερομηνία πρεμιέρας, μαζί με τον τίτλο του νέου του κινηματογραφικού εγχειρήματος. 

Η Sony Pictures ανακοίνωσε πως ο Tarantino θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Brad Pitt και τον βραβευμένο με Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου, Leonardo DiCaprio για το "Once Upon A Time in Hollywood" (Μια φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ). Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη με Pitt και DiCaprio, καθώς με τον πρώτο συνεργάστηκαν στο 8 φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Inglorious Basterds, ενώ με τον δεύτερο στο 5 φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Django Unchained. 

Η πλοκή της νέας ταινία του Ταραντίνο "θα λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες του 1969 στο απόγειο του Χόλιγουντ των χίππιδων. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι ο Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ως ένας πρώην αστέρας μιας γουέστερν σειράς και ο επι χρόνια κασκαντέρ και stunt double του Cliff Boothe (Brad Pitt). Και οι δύο τους παλεύουν για να τα καταφέρουν, μέσα σε ένα Hollywood που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν πλέον. Όμως ο Rick έχει μια πολύ διάσημη γειτόνισσα της διπλανής πόρτας...τη Sharon Tate."

Λέγεται πως πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή για το στούντιο καθώς οι διαπραγματεύσεις με τους αστέρες είναι σκληρότατες, με τις πηγές να αναφέρουν πως τον Ιανουάριο ο DiCaprio θα αποχωρούσε. Η Sony ποντάρει στο Οσκαρικό βεληνεκές των ηθοποιών και το γεμάτο επιτυχίες βιογραφικό τους για να πετύχει στο box office. 

O Ταραντίνο δήλωσε τα εξής: 

Δούλευα σε αυτό το σενάριο επί πέντε χρόνια, καθώς είχα ζήσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στην κομητεία του Los Angeles, την περίοδο του 1969, όταν ήμουν 7 χρονών. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα διηγηθώ την ιστορία ενός L.A. και ενός Hollywood που δεν υφίσταται πλέον. Και δε θα ήμουν περισσότερο ευτυχισμένος για τη δυναμική συνεργασία με τους DiCaprio και Pitt ως Rick και Cliff. 

Τέλος, το Once Upon a Time In Hollywood θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου του 2019 παγκοσμίως.