Wreck it Ralph 2: O Ralph συναντά το internet στο πρώτο trailer

Και ετοιμάζεται να...
28 Φεβρουαρίου 2018 14:05
Wreck it Ralph 2: O Ralph συναντά το internet στο πρώτο trailer

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer του Wreck-It Ralph 2, δίνοντας μας μια πρώτη φανταχτερή και χάρμα οφαλμών ματιά στο sequel της ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2012. Οι δημιουργοί των Zootopia και Frozen επιστρέφουν με πολλά κέφια στο ανατρεπτικό sequel που βρίσκει τον Ralph (John C. Reilly) να συνδέεται σε έναν νέο ανεξερεύνητο κόσμο, αυτόν του διαδικτύου. Στον αχανή κόσμο του ίντερνετ συναντά..διαφημίσεις, online δημοπρασίες και άλλα πολλά όπως θα δείτε στα πρώτα πλάνα παρακάτω.

Ο Ralph και η Venellope θα πρέπει να ρισκάρουν τα πάντα για να βρουν ένα ανταλλακτικό και να σώσουν το videogame της, Sugar Rush. Για να επιτύχουν το στόχο τους ο Ralph θα βασιστεί στους netizens, τους κατοίκους του ίντερνετ και έναν enterpreneur ονόματι Yesss, ο οποίος είναι ο αλγόριθμος και η ψυχή του Buzztube, μιας ιστοσελίδας trending περιεχομένου. 

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Sarah Silverman (Vanellope), Jack McBrayer (Felix), Jane Lynch (Calhoun) και Taraji P. Henson (Yesss).

Όπως και η πρώτη ταινία έτσι και αυτή περιλαμβάνει πάρα πολλά easter eggs και ένα από αυτά αφορά το φαινόμενο του PUBG:

Το Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 21 Νοεμβρίου 2018. Απολαύστε το ξεκαρδιστικό teaser trailer παρακάτω: