Έγιναν νέες προσθήκες στο cast του Polar

Ο Mads Mikkelsen έχει υπογράψει ήδη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο
26 Φεβρουαρίου 2018 17:02
Έγιναν νέες προσθήκες στο cast του Polar

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι επιστρατεύτηκαν καινούργια μέλη όσον αφορά το πλήρωμα των ηθοποιών που θα πλαισιώσουν υποκριτικά τον Mads Mikkelsen στο θρίλερ δράσης Polar του Σουηδού δημιουργού Jonas Åkerlund.

Όσον αφορά λοιπόν το cast, οι νέες αφίξεις περιλαμβάνουν την συμμετοχή της πρωταγωνίστριας του ιστορικού δράματος Vikings, Katheryn Winnick, της Vanessa Hudgens (High School Musical) και του Matt Lucas (Alice In Wonderland).

Η υπόθεση του έργου βασίζεται στο noir μυθιστόρημα του Victor Santos με τίτλο Polar: Came From the Cold”, με τον Jayson Rothwell να έχει αναλάβει την κατάλληλη προσαρμογή του σεναριακού μίτου.

Ο βασικός άξονας του φιλμ περιστρέφεται γύρω από τον Duncan Vizla (Mikkelsen), έναν εκτελεστή κορυφαίο στο είδος του, ο οποίος ενώ ετοιμάζεται να αποσυρθεί κατηγορείται από τον πρώην εργοδότη του ότι έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς όσον αφορά την επιχείρηση. Ενάντια στη θέλησή του, μπαίνει σε ένα αμείλικτο παιχνίδι επιβίωσης με έναν στρατό νεότερων, ταχύτερων, και ακόμη πιο αδίστακτων δολοφόνων να τον καταδιώκουν οι οποίοι δεν θα σταματήσουν σε τίποτα μέχρι να τον κάνουν να σιγήσει μια για πάντα.

Το όλο εγχείρημα συνιστά συμπαραγωγή των Constantin Film, Dark Horse Entertainment και του Netflix. Καθήκοντα παραγωγού επωμίζονται εδώ οι Robert Kulzer, Jeremy Bolt, και Hartley Gorenstein, ενώ ως εξωτερικοί παραγωγοί λειτουργούν οι Mikkelsen, Martin Moszkowicz, Keith Goldberg και ο Mike Richardson

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα του Polar έχουν ξεκινήσει ήδη στο Toronto.