Το Black Panther συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο  

Πάτωσε το Annihilation του Alex Garland στο box office

Το Black Panther συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Από τις 15 Φεβρουαρίου που ξεκίνησε να προβάλλεται ο σίφουνας του Black Panther δεν έχει σταματημό και πατάει με τα... νύχια του στην κορυφή. Μετά το περασμένο Σαββατοκύριακο, η νέα ταινία της Marvel Studios και του Ryan Coogler, ξεπέρασε τα $400 εκατομμύρια στο αμερικάνικο box office, ενώ στο παγκόσμιο συνολικά αριθμεί πάνω από $704 εκατομμύρια.

Πρόκειται για μια αναπάντεχη επιτυχία για λογαριασμό της Marvel, και για να καταλάβετε το μέγεθος της, το Captain America: Civil War, εισέπραξε $408 εκ.  στο αμερικάνικο box office καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής προβολής του το 2016. Ο Πάνθηρας του Coogler το κατάφερε σε περίπου δύο εβδομάδες. Επομένως, είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει η δεύτερη πιο εμπορικά επιτυχημένη ταινία του MCU μετά το The Avengers του Joss Whedon. 

Βέβαια αυτή η ισοπέδωση του Black Panther έχει αρνητικά αποτελέσματα για τις υπόλοιπες ταινίες που...τολμούν να παίξουν αυτές τις μέρες στις διπλανές αίθουσες, με το μεγαλύτερο θύμα να είναι η νέα ενδιαφέρουσα sci-fi ταινία του Alex Garland, Annihilation. Ουσιαστικά στο πρώτο του ΣΚ η ταινία πάτωσε εισπρακτικά και βρέθηκε στην 4η θέση, με μόλις $11 εκ. στις ΗΠΑ, έχοντας το αμφιλεγόμενο Peter Rabbit απο πάνω του στη 3η θέση με $12.5 εκατομμύρια.

Ροη ειδησεων