Ενδέχεται o Cillian Murphy να είναι ο επόμενος James Bond

Ίσως αφήσει για λίγο το κασκέτο των Shelby για το κοστούμι του πράκτορα 007
24 Φεβρουαρίου 2018 18:29
Ενδέχεται o Cillian Murphy να είναι ο επόμενος James Bond

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Unilad, τώρα τελευταία έχει εξαπλωθεί η φήμη που θέλει τον Cillian Murphy, τον πρωταγωνιστή του επιτυχημένου δράματος εποχής Peaky Blinders, να είναι μέσα στα υποψήφια ονόματα των ηθοποιών που θα διαδεχθούν τον Daniel Craig στον ρόλο του διάσημου κατασκόπου ‘James Bond’.

Τί και αν απομένει να δούμε τον Craig για μία τελευταία φορά ως πράκτορα 007, τα στοιχήματα για το ποιός θα τον αντικαταστήσει δίνουν και παίρνουν, με τον Cillian Murphy να ακούγεται πρόσφατα ολοένα και περισσότερο όσον αφορά στην διεκδίκηση μίας τέτοιας ερμηνείας. Η ανταπόκριση του κοινού ως προς αυτή την εκδοχή είναι μάλλον θετική αφού με βάση και σχετική αναφορά του Oddschecker, η προτίμηση ως προς το πρόσωπο του Murphy ανέρχεται στο 72%, ποσοστό που μαρτυράει ότι η πιθανότητα αυτή δεν είναι ανέφικτο να επαληθευτεί.

Ο George Elek, εκπρόσωπος του Oddschecker, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Ιρλανδός είναι ο αγαπημένος του κοινού της Μεγάλης Βρετανίας την δεδομένη στιγμή, και αυτό αντανακλάται στο ποιόν θέλουν οι άνθρωποι ως τον επόμενο διάσημο καρδιοκατακτητή που θα ενσαρκώσει αυτόν τον υψηλού κύρους ρόλο. Με τον βαθμό της προσοχής που βλέπουμε να έχει συγκεντρωθεί στον Murphy, οι υπεύθυνοι στοιχημάτων έπρεπε να ανταποκριθούν και οι πιθανότητές του να γίνει ο δημοφιλής μυστικός πράκτορας αυξάνονται όλο και περισσότερο το λεπτό».

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δώσει έναν φρέσκο και αναζωογονητικό αέρα στον παραπάνω χαρακτήρα που για δεκαετίες αποπνέει ένα μυστηριώδες σεξαπίλ αρκετά κοντά σε αυτό που βγάζει η μορφή του ‘Tommy Shelby’ ο οποίος ενίοτε μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα βίαιος και άλλοτε εξαιρετικά γοητευτικός.

Να σημειωθεί εδώ ότι και ο συμπρωταγωνιστής του Cillian Murphy, Tom Hardy, συγκαταλέγεται και αυτός ανάμεσα σε εκείνους που θα μπορούσαν να φορέσουν το σμόκιν του James Bond και να υιοθετήσουν το θανάσιμα ακαταμάχητο στυλ του.

Τίποτε ακόμη δεν είναι βέβαιο για ποιος είναι επικρατέστερος ανάμεσα στον Murphy και στον Hardy. Το σίγουρο πάντως είναι ότι καθένας από τους δύο πληροί τις προδιαγραφές μίας τόσο περίφημης ευφάνταστης περσόνας.