Paterno: Βγήκε νέο trailer για το βιογραφικό δράμα με τον Al Pacino

Η HBO Films μας δίνει μία επιπλέον ιδέα για το σκάνδαλο ‘Sandusky’
24 Φεβρουαρίου 2018 16:33
Paterno: Βγήκε νέο trailer για το βιογραφικό δράμα με τον Al Pacino

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η HBO Films δημοσιοποίησε καινούργιο trailer για το Paterno, το βιογραφικό δράμα που σκηνοθέτησε ο Barry Levinson (Rock the Kasbah, Phil Spector, Rain Man) και το οποίο εστιάζει στο διαβόητο σκάνδαλο ‘Sandusky’.

Εν προκειμένω, ο Al Pacino συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο δημιουργό, ενσαρκώνοντας τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, Joe Paterno ο οποίος αναμείχθηκε σε υπόθεση σεξουαλικού σκανδάλου που αποκρύφτηκε σκόπιμα. Ο εν λόγω άνδρας αριθμούσε 409 νίκες στο ενεργητικό του, όμως η καριέρα του πήρε την κατιούσα, με αποκορύφωμα την απομάκρυνσή του από την θέση που κατείχε εξαιτίας του ότι το 2011ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορίες για την συγκάλυψη κρουσμάτων ασέλγειας εις βάρος ανήλικων αθλητριών από τον βοηθό του, Jerry Sandusky. Μετά από έναν χρόνο ο Paterno πέθανε από καρκίνο στον πνεύμονα.

Το σενάριο επιμελούνται από κοινού μαζί με τον σκηνοθέτη η Debora Cain (Grey’s Anatomy, Vinyl) και ο John C. Richards (Nurse Betty). Ως παραγωγός του όλου project ανέλαβε ο Tom Fontana.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Riley Keough, Kathy Baker, Greg Grunberg, και η Annie Parisse.

Το Paterno έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στο HBO φέτος την άνοιξη, στις 7 Απριλίου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: