Thoroughbreds: Το νέο clip θα παίξει με τα συναισθήματά σου!

Οι Anya Taylor-Joy και Olivia Cooke κάνουν στάχτη τις συμβάσεις και το απολαμβάνουν!
24 Φεβρουαρίου 2018 15:55
Thoroughbreds: Το νέο clip θα παίξει με τα συναισθήματά σου!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider κυκλοφόρησε από την Focus Features καινούργιο trailer για την ιδιότυπη μαύρη κωμωδία του Cory Finley με τίτλο Thoroughbreds, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου του 2018.

Στην ταινία αυτή που περιέχει και στοιχεία δράματος, κεντρικό ρόλο υποδύονται η Olivia Cooke (Bates Motel), η Anya Taylor-Joy (Witch, Split), ο Paul Sparks (House of Cards), και ο πρόωρα αδικοχαμένος Anton Yelchin (Green Room) με την ερμηνεία του αυτήν να ρίχνει την αυλαία όσον αφορά τις εμφανίσεις του στην βιομηχανία του θεάματος.

Το έργο επικεντρώνεται σε δύο νεαρές, την Lily (Anya Taylor-Joy) και την Amanda (Olivia Cooke), που διαβιούν στα περίχωρα του Connecticut και σιγά σιγά ξεκινούν να συσφίγγουν την φιλία που είχαν κάποτε μεταξύ τους. Οι δύο έφηβες θα προσπαθήσουν να αποσυμπιεστούν από ό,τι τις κάνει να ασφυκτιούν, δρώντας αρκετές φορές υπέρ του δέοντος και παροτρύνοντας η μία την άλλη να ξεπεράσουν τα όρια τους, με την Lily ειδικότερα να στρέφεται ενάντια στον Mark (Paul Sparks), τον εισβολικό πατριό της. Τα κορίτσια βαθμιαία θα βρεθούν στην δίνη απίστευτων σκηνικών, ενώ οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν και με εκείνον ενός μικροαπατεώνα (Anton Yelchin) που θα τις βάλει σε επιπλέον μπλεξίματα.

Ως παραγωγοί του Thoroughbreds ανέλαβαν οι: Alex Saks, Andrew Duncan, Kevin Walsh, Nat Faxon, Jim Rash και Ryan Stowell. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: