O Alex Garland αποκαλύπτει ένα πιθανό remake του ‘The Beach’

Μία νέα version της ‘Παραλίας’ είναι πια στα σκαριά
24 Φεβρουαρίου 2018 15:10
O Alex Garland αποκαλύπτει ένα πιθανό remake του ‘The Beach’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Alex Garland ο δημιουργός του Ex Machina και του Annihilation πρόκειται να σκηνοθετήσει το remake του The Beach.

Ο σύγχρονος αυτός δημιουργός, ο οποίος έχει εντρυφήσει ιδιαίτερα στο sci-fi είδος κινηματογραφικών μυθοπλασιών, βρίσκοντας τεράστια αποδοχή από το κοινό, πρόκειται να ενορχηστρώσει την δράση του λογοτεχνικού έργου The Beach” που ο ίδιος έγραψε το 1996 και αργότερα συμφώνησε να μεταφερθεί από τον Danny Boyle (Trainspotting, 28 Days Later, Sunshine, Slumdog Millionaire) στην μεγάλη οθόνη το 2000. Σε εκείνη την διασκευή πρωταγωνίστησε ο Leonardo DiCaprio και η Tilda Swinton αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια για την συμμετοχή τους στο όλο εγχείρημα.

Ο πολυπράγμων Alex Garland, θέλησε έκτοτε να επενδύσει πέρα από το ταλέντο του στην συγγραφή, και στην αγάπη του για την 7η Τέχνη χαράσσοντας την δική του πορεία στον συγκεκριμένο καλλιτεχνικό χώρο. Πλέον ο ίδιος επιθυμεί να δώσει με την σειρά του πνοή σε ένα αμιγώς προσωπικό του δημιούργημα, προσφέροντας στους θεατές την δική του εκδοχή ως προς την μεταφορά του περιεχομένου του μυθιστορήματός του.

Με βάση και σχετικές αναφορές του The Playlist, ο Garland σε πρόσφατες δηλώσεις του στο reddit AMA έκανε λόγο «για κάποιον πολύ ταλαντούχο ο οποίος τώρα δουλεύει πάνω στο σενάριο μίας πιθανής διασκευής», προσθέτοντας ότι «έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δει τί θα γράψει».

Το The Beach λοιπόν, παίρνει το πράσινο φως για ένα φρέσκο θεαματικό αφήγημα που βασίζεται στα ταξίδια του Garland στην Ευρώπη, με την υπόθεσή του να αφορά την περιπλάνηση ενός νεαρού ταξιδιώτη σε κάποιο γραφικό παραθαλάσσιο ερημονήσι, το οποίο χρόνια τώρα μένει μακρυά από το αποτύπωμα του τουρισμού. Αυτό που ανακαλύπτει, ωστόσο, ο άνδρας αυτός είναι ένας εξωτικός παράδεισος με μία απίστευτα σκοτεινή αθέατη πλευρά.