Η Natalie Portman επιτέλους αναγνωρίζει την ομοιότητα της με την Millie Bobby Brown!

"Η μικρούλα ‘Eleven’ από μόνη της έχει ό,τι χρειάζεται για να ξεχωρίζει"
23 Φεβρουαρίου 2018 17:04
Η Natalie Portman επιτέλους αναγνωρίζει την ομοιότητα της με την Millie Bobby Brown!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, η Natalie Portman σε πρόσφατη συνέντευξή της στο MTV News παραδέχτηκε ότι διακρίνει και εκείνη κάποια ομοιότητα με την αξιαγάπητη συνάδελφό της και πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Millie Bobby Brown.

Η μικρούλα ‘Eleven’, η οποία στις 19 Φεβρουαρίου μπήκε στα 14, είχε συγκριθεί πολλάκις από αρκετούς fans της σειράς με την Natalie Portman όταν βρισκόταν στην ίδια ηλικία, καθώς οι θεατές έκριναν ότι οι δυο τους έμοιαζαν καταπληκτικά ως προς την εξωτερική τους εμφάνιση.

Συγκεκριμένα η Portman δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Γνώρισα την Millie στις Χρυσές Σφαίρες λίγους μήνες νωρίτερα. Ήρθε σε ‘μένα και μου λέει: ‘Ο κόσμος συνέχεια μου λέει ότι προσιδιάζω στην παιδική εκδοχή σου!’. Κολακεύτηκα τόσο πολύ επειδή είναι απίστευτα αξιαγάπητη και τόσο ταλαντούχα. Της είπα ‘Αυτό είναι πολύ ωραίο, αλλά νομίζω ότι εσύ είσαι το δικό σου μαγικό άτομο’. Όμως είχε πλάκα όταν κατένευσα σε αυτό στο SNL. Βλέπω ότι όντως υπάρχει κάτι εκεί, αλλά την βρίσκω πολύ πιο μαγική απ’ ό,τι βλέπω τον εγώ τον εαυτό μου. Είναι στ’ αλήθεια υπέροχη!».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα όπου η Natalie Portman τοποθετείται πάνω στο όλο θέμα, ενώ ακολουθούν και κάποιες φωτογραφίες για να συμπεράνετε και εσείς οι ίδιοι αν όντως ισχύει αυτή η ομοιότητα!