Ξεκίνησαν οι συναντήσεις για τη νέα δραματική ταινία του Tom Hardy

Ο πρωταγωνιστής του ‘Taboo’ θα υποδυθεί τον φωτορεπόρτερ Don McCullin
24 Φεβρουαρίου 2018 06:44
Ξεκίνησαν οι συναντήσεις για τη νέα δραματική ταινία του Tom Hardy

Κυκλοφόρησαν καινούργια στιγμιότυπα από την προετοιμασία της ταινίας όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Tom Hardy (Mad Max: Fury Road,The Revenant, The Dark Knight Rises), ένα βιογραφικό δράμα που αφορά την προσφορά του διάσημου Βρετανού φωτορεπόρτερ Don McCullin στην δημοσιογραφία όπου διέπρεψε εξασφαλίζοντας φωτογραφίες από εμπόλεμες ζώνες όπως αυτή στο Βιετνάμ και την Καμπότζη.

Το σενάριο του φιλμ υπογράφει ο Gregory Burke, με το όλο εγχείρημα να βασίζεται στην έντυπη αυτοβιογραφία του McCullin που είχε τιτλοφορηθεί ως “Unreasonable Behavior”. Ο ίδιος ο McCullin είχε δηλώσει μάλιστα: «η φωτογραφία δεν είναι απλά για να την βλέπεις, αλλά να την αισθάνεσαι».

Η υπόθεση του κινηματογραφικού αυτού εγχειρήματος θα ξεκινήσει μία διαδρομή από την δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετώπισε η οικογένεια του εν λόγω ανταποκριτή όταν ήταν ακόμη μικρός, μέχρι ότου φτάσει στο σημείο της καταξίωσής του μέσα από την αξιοθαύμαστη δουλειά του ως φωτορεπόρτερ απαθανατίζοντας μέσα από τον φακό της μηχανής του σκληρές εικόνες από πεδία μαχών αλλά και περιοχές του πλανήτη όπου ο αγώνας για επιβίωση ήταν αμείλικτος όπως στο Biafra και στην Uganda. Ο σπουδαίος αυτός δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με εφημερίδες όπως η Observer και η Sunday Times. Το 1969 είχε καταγράψει τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι άστεγοι στο ανατολικό Λονδίνο. Μέχρι σήμερα στα 82 του χρόνια, συνεχίζει με το έργο του να εμπνέει τόσο τους συναδέλφους του όσο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project, θα βρίσκονται οι Tim Bevan και Eric Fellner, ενώ ο Mark George θα επωμιστεί καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

 

McCullin script meetings. WTitle 2018/19 ?????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hardy (@tomhardy) στις

 

McCullin ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hardy (@tomhardy) στις