Yardie trailer: Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Idris Elba

Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ 
23 Φεβρουαρίου 2018 14:07
Yardie trailer: Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Idris Elba

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, βγήκε καινούργιο trailer για το αστυνομικό θρίλερ Yardie, με το οποίο, ο πασίγνωστος Idris Elba επιχειρεί να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην μεγάλη οθόνη πέρα από τα βήματά του στον χώρο ως ηθοποιός.

Το φιλμ προβλήθηκε αρχικά στο Φεστιβάλ Sundance ενώ επόμενος σταθμός του είναι το Βερολίνο. Πρόκειται για την κινηματογραφική διασκευή του cult μυθιστορήματος, το οποίο έγραψε ο Τζαμαϊκανικής καταγωγής Βρετανός συγγραφέας Victor Headley, και εκδόθηκε το 1992.

Η υπόθεση του αφορά έναν νεαρό Τζαμαϊκανό άνδρα εν ονόματι D (Aml Ameen), ο οποίος την δεκαετία του ’80 μετακομίζει από το Kingston στο London, ακολουθώντας τον δικό του δρόμο στο οργανωμένο έγκλημα και την παρανομία, με απώτερο σκοπό της ζωής του να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία του μεγαλύτερου αδερφού του.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Stephen Graham, Mark Rhino Smith, Akin Gazi, Fraser James και η Naomi Ackie.

Το Yardie αναμένεται να διανεμηθεί από το StudioCanal στο Ηνωμένο Βασίλειο, όμως προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία για την πρεμιέρα του. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: