Απολύθηκε ο Zack Snyder από το Justice League;

Ρεπόρτερ κάνει ζουμερές αποκαλύψεις για το DCEU
17 Φεβρουαρίου 2018 20:25
Απολύθηκε ο Zack Snyder από το Justice League;

Νέες φήμες έρχονται στην επιφάνεια για τα ενδότερα του DCEU κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Justice League. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ Josh Dickey, επειδή αποχωρεί από τη βιομηχανία του θεάματος, αποφάσισε να μοιραστεί μερικές αλήθειες -πιθανώς γιατί δεν τον απαγορεύει το συμβόλαιο του- σχετικά με την υπόθεση του Zack Snyder. Ο σκηνοθέτης και οραματιστής των μέχρι στιγμής ταινιών του DCEU, υποστηρίζει πως απολύθηκε μήνες πριν μοιραστεί δημοσίως το οικογενειακό του πρόβλημα και την οικειοθελής αποχώρηση του.

Τα εν λόγω tweets του επαληθεύει ο Matt Goldberg του Collider λέγοντας πως πράγματι η Warner Bros. απέλυσε τον Snyder το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2017, ενώ προσθέτει: "άκουσα πως το rough-cut του Snyder για την ταινία 'δεν βλεπόταν'. Η ευαίσθητη φύση του αναπάντεχου τραγικού γεγονότος του σκηνοθέτη έπαιξε ρόλο στο να καλυφθεί η πραγματική αλήθεια για την όλη ιστορία. 

Το σχόλιο της Warner για το κατά πόσο εμπλέκεται πλέον ο Snyder στο σύμπαν της DC ήταν αυτό:

"Ο Zack Snyder δεν έχει προγραμματιστεί να σκηνοθετήσει κάποια DC ταινία, αλλά έχει χρέη παραγωγού ή εκτελεστικού παραγωγού σε επερχόμενες ταινίες όπως το Wonder Woman 2 και το Aquaman."