Bent trailer: Ο Karl Urban δεν σηκώνει κουβέντα

Η εκδίκηση γίνεται η κινητήρια δύναμή του
14 Φεβρουαρίου 2018 16:17
Bent trailer: Ο Karl Urban δεν σηκώνει κουβέντα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ανερχόμενο θρίλερ εκδίκησης με τίτλο Bent, όπου πρωταγωνιστεί ο Karl Urban (Star Trek , LOTR I, II).

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον Danny Gallagher έναν πρώην αστυνομικό με αμαυρωμένη φήμη, που προσπαθεί να κλείσει κάποιους παλιούς λογαριασμούς και να αποδώσει δικαιοσύνη πάση θυσία. Θα προσπαθήσει λοιπόν, να εξιχνιάσει τον φόνο ενός κυβερνητικού στελέχους που πέθανε έπειτα από βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητό του. Οι δρόμοι του θα διασταυρωθούν με την σύζυγο του θύματος αλλά και μία ομοσπονδιακή πράκτορα (Sofia Vergara). η οποία κρύβει πολύ περισσότερα απ’ όσα λέει ότι ξέρει. Αβέβαιος για το τί να πιστέψει, ο Gallagher θα βρεθεί στην μέση ενός ανθρωποκυνηγητού και θα αντιμετωπίσει πυρά από μυστηριώδη μέτωπα μέχρι να ανακαλύψει την αλήθεια.

Την σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Bobby Moresco (10th & Wolf). Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι Grace Byers και  Andy Garcia.

Η Lionsgate ανέλαβε την διαδικασία διανομής του Bent στις αμερικανικές αίθουσες, με ημερομηνία κυκλοφορίας του έργου στις 9 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: