The King: Ο Timothee Chalamet θα υποδυθεί τον βασιλιά Ερρίκο Ε’

Θα πρωταγωνιστήσει στο νέο ιστορικό δράμα του David Michôd
12 Φεβρουαρίου 2018 14:34
The King: Ο Timothee Chalamet θα υποδυθεί τον βασιλιά Ερρίκο Ε’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Timothee Chalamet, ο υποψήφιος για Όσκαρ πρωταγωνιστής του Call Me By Your Name, πρόκειται να λάβει τον κεντρικό ρόλο στο The King, το ανερχόμενο δράμα εποχής που ετοιμάζει το Netflix.

Ο νεαρός ηθοποιός θα ενσαρκώσει συγκεκριμένα τον βασιλιά της Αγγλίας, τον Ερρίκο Ε’, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του David Michôd, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Joel Edgerton.

O Chalamet θα ερμηνεύσει το παραπάνω υπαρκτό πρόσωπο, το οποίο αναρριχήθηκε στην εξουσία έπειτα και από τον πρόωρο θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του πριν τη στέψη. Ο εν λόγω εκπρόσωπος της μοναρχίας ανήλθε στον θρόνο στα τέλη του 1300 μ.Χ, σε μία περίοδο αρκετά ταραγμένη για την Αγγλία καθώς ο πόλεμος με την Γαλλία ζύγωνε απειλητικά και το κράτος αντιμετώπιζε πολλά εσωτερικά προβλήματα. Όλως παραδόξως, η ιστορική αυτή φυσιογνωμία κατάφερε να διαχειριστεί επιτυχώς τις αναδυόμενες προκλήσεις.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκονται η Plan B του Brad Pitt, οι Dede Gardner, Jeremy Kleiner και η  Liz Watts. Τα γυρίσματα του The King αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2018.