Ο Jaeden Lieberher είναι πλέον μέλος του cast για το The Lodge

Ο πρωταγωνιστής του ‘It’ υπέγραψε για το ανερχόμενο φιλμ τρόμου
09 Φεβρουαρίου 2018 18:15
Ο Jaeden Lieberher είναι πλέον μέλος του cast για το The Lodge

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Jaeden Lieberher, ο ένας εκ των πιτσιρικάδων που γνωρίσαμε στο remake του ‘IT’ θα παίξει σε καινούργια ταινία τρόμου με τίτλο The Lodge, την δράση της οποίας θα ενορχηστρώσουν η Veronika Franz και ο Severin Fiala, οι σκηνοθέτες του επιτυχημένου αυστραλιανού φιλμ Goodnight Mommy.

Το σενάριο επιμελήθηκαν ο Sergio Casci, η Franz και ο Fiala. Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται στην ιστορία μίας γυναίκας που πρόκειται να γίνει θετή μητέρα των δύο παιδιών του αρραβωνιαστικού της. Οι τρεις τους σε μία εκδρομή που θα πραγματοποιήσουν μαζί, θα μείνουν σε ένα απομονωμένο χωριό. Και ενώ οι σχέσεις τους αρχίζουν τελικά να συσφίγγονται, περίεργα και τρομακτικά γεγονότα απειλούν να ξυπνήσουν τους ψυχολογικούς δαίμονες από την αυστηρή θρησκευτική παιδική ηλικία της ηρωίδας.

Η Hammer Films και η FilmNation Entertainment θα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή, με την δεύτερη εταιρεία να χρηματοδοτεί το όλο project και να συντονίζει τις διεθνείς πωλήσεις σε συνεργασία και με την Endeavor Content που θα διεκπεραιώσει ανάλογες εργασίες στις Η.Π.Α. Στο επιτελείο των ηθοποιών έχουν ήδη επιστρατευτεί οι Richard Armitage (The Hobbit movies), Lia McHugh (American Woman) και η Riley Keough.

Τα γυρίσματα του The Lodge, ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη στο Montreal.

 

Tags: