Πρόσωπο φωτιά για τον ρόλο του νέου Joker!

Στην solo ταινία του Todd Philips για τον διασημότερο villain της DC
08 Φεβρουαρίου 2018 19:24
Πρόσωπο φωτιά για τον ρόλο του νέου Joker!

Σαν βόμβα έσκασε η συγκεκριμένη φήμη πριν από λίγα λεπτά στο Twitter σχετικά με τον νέο κινηματογραφικό Joker, μιας και όπως σας έχουμε ενημερώσει ετοιμάζεται από την DC Films μια νέα ταινία, με πρωταγωνιστή τον ίδιο! Σύμφωνα με τον managing editor του Fandango, Erik Davis, σε συζητήσεις βρίσκεται ο Joaquin Phoenix για να υποδυθεί τον νέο Joker στη μεγάλη οθόνη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Todd Philips.

Να σημειωθεί πως πριν από μερικό καιρό είχε ακουστεί πως η Warner Bros. ήθελε τον Leonardo DiCaprio σε αυτόν τον ρόλο όμως κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα. Το Variety, από τη μεριά του, μεταδίδει πως αυτή ήταν η πρώτη επιλογή του Todd Phillips και πως ο Phoenix, αφότου το σκέφτηκε αρκετά, έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει. Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε πρωταθεί για τον ρόλο του Lex Luthor στο Batman v Superman -τελικά τη θέση του πήρε ο Jesse Eisenberg, αλλά και για τον Doctor Strange της Marvel. 

Η solo ταινία του Joker θα διηγείται ένα φρέσκο origin story, με τον Martin Scorsese να βρίσκεται κιόλας σε χρέη παραγωγού. Μάλιστα, θα αποτελεί μέρος της νέας κινηματογραφικής πρωτοβουλίας της DC, που θα της επιτρέψει να επεκτείνει τον μύθο των εμβληματικών της χαρακτήρων με διαφορετικό τρόπο από το ήδη υπάρχον σύμπαν της στη μεγάλη οθόνη. Τώρα, όσον αφορά την υπόθεση του Suicide Squad 2 εκεί κατά πάσα πιθανότητα ο Jared Leto θα επιστρέψει ως Joker. 

Πείτε μας στα σχόλια πως σας φαίνεται η επιλογή αυτή!