Wonder Woman 2: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του προσωρινού τίτλου της ταινίας

Και ίσως προδίδει τον ‘κακό’ της υπόθεσης
08 Φεβρουαρίου 2018 16:27
Wonder Woman 2: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του προσωρινού τίτλου της ταινίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Omega Underground, κυκλοφόρησε η είδηση ότι διέρρευσε ο προσωρινός τίτλος για το Wonder Woman 2, του οποίου τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Το sequel από τις περιπέτειες της περίφημης ατρόμητης αμαζόνας της DC, θα σκηνοθετήσει και πάλι η Patty Jenkins, ενώ η παραγωγή του project αναμένεται να αρχίσει στα πλατό της Warner Bros. Studios στο Ηνωμένο Βασίλειο μάλλον κατά τον Ιούνιο.

Μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία ότι ο τίτλος που ενδέχεται να επικρατήσει είναι το ‘Wonder Woman: Magic Hour’, κάτι το οποίο πιθανόν να παραπέμπει στην πανίσχυρη μάγισσα ‘Circe’ όπως σκιαγραφείται στο DC Universe, δηλαδή ως Κίρκη αλλά και όπως την ξέρει κανείς από την ελληνική μυθολογία με το υπερφυσικό χάρισμα που έχει να μαγεύει και να μεταμορφώνει σε ζώα τους αντιπάλους της. Η εν λόγω φανταστική φυσιογνωμία δεν αποκλείεται να αποτελέσει την ορκισμένο εχθρό της Diana/Wonder Woman, την οποία θα ερμηνεύσει ξανά η Gal Gadot.

Μάλιστα, για τον ρόλο αυτόν έχει ακουστεί και το όνομα της Eva Green, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι προς το παρόν. Πάντως, εδώ να σημειωθεί ότι Warner Bros. έχει δρομολογήσει την πρεμιέρα του Wonder Woman 2 για τις Η.Π.Α. στη 1 Νοεμβρίου του 2019.