Το νέο trailer του Deadpool 2 έχει όλο το πακέτο!

O ‘Cable’ μας συστήνεται μέσα από άγρια σκηνικά!
07 Φεβρουαρίου 2018 15:03
Το νέο trailer του Deadpool 2 έχει όλο το πακέτο!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε καινούργιο trailer από την 20th Century Fox για το Deadpool 2, το ανερχόμενο action φιλμ με τον ομώνυμο κατεργάρη ήρωα της Marvel.

Ο Deadpool ή Wade Wilson τον οποίο υποδύεται ο Ryan Reynolds θα ξαναμπεί στην κόκκινη στολή του και θα πολεμήσει με τις κατάνα του εναντίον του κακού της υπόθεσης, δηλαδή του Cable που ζωντανεύει στο πρόσωπο του Josh Brolin. Πρόκειται για έναν μαχητή της ελευθερίας από το μέλλον, του οποίου η ιστορία είναι αρκετά ευρηματική. Στην όλη περιπέτεια θα συμπεριληφθεί και η φυσιογνωμία της Domino (Zazie Beets), η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ταχθεί στο πλευρό του Deadpool.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο David Leitch (Atomic Blonde), με τον σεναριακό μίτο να έχουν επιμεληθεί οι Rhett Reese και Paul Wernick. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το 2ο sequel του Deadpool, όπου  δράση, σασπένς και badass χιούμορ ενώνονται σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό κινηματογραφικού θεάματος.

Το cast συμπληρώνουν οι: Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams,  Karan Soni και ο Stefan Kapicic.

Το Deadpool 2 καταφτάνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 18 Μαΐου του 2018. Προσδεθείτε γιατί παρακάτω ακολουθεί το σχετικό σπαρταριστό απόσπασμα: