Annihilation: Στο νέο τηλεοπτικό trailer κυριαρχεί ένα τρομακτικά παράξενο σύμπαν

Η Natalie Portman εξερευνά την “Area X”
06 Φεβρουαρίου 2018 16:00
Annihilation: Στο νέο τηλεοπτικό trailer κυριαρχεί ένα τρομακτικά παράξενο σύμπαν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε από τις Paramount Pictures και Skydance, καινούργιο trailer για την ανερχόμενη επιστημονικής φαντασίας ταινία Annihilation του οραματιστή σεναριογράφου και σκηνοθέτη Alex Garland (Ex Machina, 28 Days Later), όπου η Natalie Portman ερμηνεύει κεντρικό ρόλο.

Το φιλμ αντλεί το υλικό του από την επιτυχημένη τριλογία “Southern Reach” του Jeff VanderMeer. Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται την Lena, μία βιολόγο και πρώην στρατιωτικό στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης που παίρνει την πρωτοβουλία να εξιχνιάσει το μυστήριο που περιβάλει την λεγόμενη “Area X”, όπου πριν από ένα χρόνο βρισκόταν ο σύζυγός της ο οποίος και γύρισε εντελώς αλλαγμένος. Ανεξήγητα και ακατάληπτα φαινόμενα λαμβάνουν χώρα στην περιοχή εκείνη, ώστε όποιος μεταβαίνει στο έδαφός της να υφίσταται μία πλήρη μεταστροφή. Όσοι επιζούν δεν είναι ποτέ πια οι ίδιοι. Την Lena στη συγκεκριμένη αποστολή θα συνοδεύσουν άλλες τρεις επιστήμονες, μία ανθρωπολόγος, μία επιθεωρήτρια και μία ψυχολόγος.

 

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez και η Tuva Novotny.

Το ντεμπούτο του Annihilation έχει οριστεί για τις Η.Π.Α., τον Καναδά και την Κίνα στις 23 Φεβρουαρίου του 2018, ενώ περίπου δύο εβδομάδες αργότερα θα είναι διαθέσιμο και για άλλες χώρες του εξωτερικού στο Netflix, με την πρεμιέρα του στην Ελλάδα να έχει δρομολογηθεί για τις 22 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: