Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του 'November'

Ένα διαφορετικό ανατριχιαστικό φιλμ τρόμου έρχεται από την Εσθονία
02 Φεβρουαρίου 2018 19:21
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του 'November'

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε από την Oscilloscope Laboratories το πρώτο trailer για την ανερχόμενη ταινία τρόμου με τίτλο November, η οποία προέρχεται από την Εσθονία.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη φολκλορική μυθοπλασία με σουρεαλιστικές συνδηλώσεις που συνδυάζει το παράδοξο, το μυστικιστικό και το υπερφυσικό στοιχείο δοσμένα μέσα από τοπικούς θρύλους φοβερών πλασμάτων.

H υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά τον 19ο αιώνα, και αφορά την Liina, μια κοπέλα από αγροτική οικογένεια που τρέφει αισθήματα για τον Hans, ένα αγόρι από το χωριό της, ενώ ο ίδιος επιθυμεί να σμίξει με μία βαρόνη από την Γερμανία. Τα πράγματα  περιπλέκονται από το γεγονός ότι ο κόσμος τους κατοικείται από φαντάσματα, λυκανθρώπους, αλλά και απίστευτα μοχθηρές ενσαρκώσεις του απόλυτου κακού που εκμεταλλεύονται το πιο τρωτό σου σημείο. Μέχρι που μπορεί λοιπόν, να φτάσει κάποιος για την αγάπη, και αξίζει τελικά η ανθρώπινη ύπαρξη όταν παζαρεύεται η ψυχή της;

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Rainer Sarnet. Η ασπρόμαυρη αυτή ρετρό ταινία διακρίθηκε με το βραβείο Καλύτερης Κινηματογράφησης στο Tribeca Film Festival το 2017.

Η πρεμιέρα του November έχει δρομολογηθεί στην Νέα Υόρκη στις 23 Φεβρουαρίου, και στις 2 Μαρτίου του 2018 στο Los Angeles. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

Tags: