Aardvark: Στο νέο trailer η σχέση θεραπευτή και θεραπευόμενου δοκιμάζεται

Οι Jon Hamm, Zachary Quinto και Jenny Slate καταδύονται σε ‘θολά νερά’
01 Φεβρουαρίου 2018 08:15
Aardvark: Στο νέο trailer η σχέση θεραπευτή και θεραπευόμενου δοκιμάζεται

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer του ψυχολογικού δράματος με τίτλο Aardvark, το οποίο κάνει λόγο για τις εύθραυστες ισορροπίες του ανθρώπινου ψυχισμού και για την επικοινωνία θεραπευτή και θεραπευόμενου. Την σκηνοθεσία και το σενάριο του έργου υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος δημιουργός Brian Shoaf.

Ο κεντρικός άξονας του έρχου περιστρέφεται γύρω από μία ψυχοθεραπεύτρια, την  Emily Milburton (Jenny Slate) που έχει αναλάβει την περίπτωση του Josh Norman (Zachary Quinto), ενός ιδιαίτερα συναισθηματικά ασταθούς άνδρα ο οποίος υποφέρει από ολοένα και αυξανόμενες ψευδαισθήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση παρουσιάζει η αποξένωσή του από τον αδερφό του, τον Craig (Jon Hamm), έναν διάσημο τηλεαστέρα, ο οποίος επίσης τυγχάνει να βρίσκεται στην πόλη για μία συνεδρία. Τί χειρότερο θα μπορούσε λοιπόν, να συμβεί  όταν ο Craig μεταβαίνει στο κατώφλι της Emily; Τί γίνεται όταν ένας επαγγελματίας ψυχικής υγείας υπερβαίνει τα όρια της επαφής με κάποιον πελάτη του, πόσο μάλλον με τον αδερφό του συγκεκριμένου ατόμου;

 

Το cast συμπληρώνουν οι: Sheila Vand, Tonya Pinkins, και η Marin Ireland.

Η πρεμιέρα του Aardvark που έκανε το πέρασμά του και από το Tribeca Film Festival την προηγούμενη άνοιξη, έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 13 Απριλίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: