Unsane: Στο πρώτο trailer η Claire Foy κατακλύζεται από οράματα

Το ανερχόμενο θρίλερ του Soderbergh βουτάει στον κόσμο της ψευδαίσθησης
30 Ιανουαρίου 2018 18:54
Unsane: Στο πρώτο trailer η Claire Foy κατακλύζεται από οράματα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, από την Fingerprint Releasing και την Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο trailer αλλά και η αφίσα του νέου φιλμ του Steven Soderbergh  (Logan Lucky, Ocean’s Eleven trilogy, Erin Brockovich, Contagion) με τίτλο Unsane.

Η πρωτοτυπία της ταινίας αυτής έγκειται στο ότι έχει γυριστεί εξ’ ολοκλήρου μέσω iPhone και όχι μέσω του κινηματογραφικού φακού. Η εν λόγω μυθοπλασία η οποία σηματοδοτεί την 25η δουλειά της μέχρι τώρα επαγγελματικής πορείας του σκηνοθέτη, καταφτάνει στην μεγάλη οθόνη στις 23 Μαρτίου του 2018.

Ο κεντρικός άξονας του θρίλερ αυτού εστιάζει σε μία νεαρή γυναίκα η οποία εισάγεται παρά την θέλησή της σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα όπου αντιμετωπίζει έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της. Όμως σίγουρα αυτό που αντικρίζει είναι πραγματικό ή μία ακόμη ψευδαίσθηση; Τι είναι τελικά αληθινό και τί αποκύημα της φαντασίας;

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Claire Foy (The Crown), και τον Joshua Leonard (The Blair Witch Project, Scorpion).

To cast του Unsane συναπαρτίζουν και οι: Jay Pharoah (Ride Along, Saturday Night Live), Juno Temple (Killer Joe, Sin City: A Dame to Kill For), Aimee Mullins (Stranger Things), και η Amy Irving (Traffic, Carrie). Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την αφίσα και το σχετικό trailer: