Hereditary: Νέο trailer για την, ίσως, πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς

Ο φόβος εκτοπίζει για τα καλά την οικογενειακή θαλπωρή
30 Ιανουαρίου 2018 18:13
Hereditary: Νέο trailer για την, ίσως, πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το A24, δηλαδή η εταιρεία παραγωγής του The Witch και του Split, αποκάλυψε το καινούργιο trailer και την αφίσα της ταινίας τρόμου με τίτλο Hereditary.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ari Aster, ο οποίος για πρώτη φορά επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού. Η εν λόγω καθηλωτική μυθοπλασία παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ Sundance 2018 και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό.

Η υπόθεση του έργου περιστρέφεται γύρω από μία γυναίκα η οποία αρχίζει να ανακαλύπτει τρομακτικές αλήθειες όσον αφορά το γενεαλογικό της δέντρο έπειτα και από τον θάνατο της μητέρας της, Ellen. Η οικογένεια της πρωταγωνίστριας θα διαπιστώσει ότι στις ρίζες του παρελθόντος τους υποβόσκει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό. Τα μέλη της εστίας των Graham όσο περισσότερο ψάχνουν για απαντήσεις, τόσο πιο κοντά φέρνουν τους εαυτούς τους σε ένα απάνθρωπο πεπρωμένο το οποίο τους έχει κληροδοτηθεί από τους προκατόχους τους. Πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία που φοράει το ένδυμα μίας ανατριχιαστικά δυσοίωνης εκδοχής της ανθρώπινης ύπαρξης.

Πρωταγωνιστούν οι: Toni Collette, Alex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd και ο Gabriel Byrne.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι Lars Knudsen και Kevin Frakes.

Η πρεμιέρα του Hereditary έχει οριστεί στις Η.Π.Α. στις 8 Ιουνίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα και η αφίσα: