Tease για time-travel σκηνή στο Avengers: Infinity War

Ταξίδι στο χρόνο υπαινίσσονται οι σκηνοθέτες Russo
29 Ιανουαρίου 2018 18:46
Tease για time-travel σκηνή στο Avengers: Infinity War

Τα αδέρφια Joe και Anthony Russo που σκηνοθετούν το άκρως αναμενόμενο Infinity War, μίλησαν στο podcast του Collider για την μεγαλύτερη Avengers ταινία που έχουν αναλάβει και προέβησαν σε ένα tease που ενδιαφέρει κάθε fan της Marvel. 

Η συζήτηση για λίγο μεταφέρθηκε στο Civil War, το οποίο επίσης σκηνοθέτησαν με επιτυχία, και ερωτήθηκαν εάν θα εξερευνήσουν το στοιχείο του time-travel στο τρίτο κεφάλαιο των Avengers. Αποκάλυψαν πως μια τέτοια σκηνή υπήρξε στο Civil War και πως το συγκεκριμένο θα αποτελεί συνδετικό στοιχείο για το εάν θα δούμε ένα ταξίδι στο χρόνο στο Infinity War:

"Είναι ενδιαφέρον θέμα το συγκεκριμένο επειδή, ναι, φωτογραφίες διαρρεόυν και υπάρχει μπόλικη σύγκρουση για αυτές. Σίγουρα, υπάρχει μια πεντάλεπτη σεκάνς στο Civil War σχετικά με μια συγκεκριμένη τεχνολογία, την οποία βάλαμε εκεί για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, οπότε εάν πάτε και δείτε το Civil War θα πάρετε μια ιδέα για το που θα κατευθυνθούμε. 

Πολύ πιθανόν, το σκηνοθετικό δίδυμο να αναφέρεται στη συσκευή B.A.R.F. (Binarily Augmented Retro-Framing) του Tony Stark, η οποία του επιτρέπει να προβάλλει δικές του μνήμες σε άλλα άτομα. Έτσι, κατά μία έννοια οι χαρακτήρες θα μπορούσαν να "ταξιδέψουν" στο χρόνο ώστε να αποσπάσουν κάποια μείζονος σημασίας πληροφορία, χωρίς να ταξιδέψουν κυριολεκτικά. Βέβαια, ο Doctor Strange φοράει το Time Stone στον λαιμό του, που είναι ικανή για time-travel, οπότε μένει να δούμε ποια ακριβώς και που θα χρησιμεύσει αυτή η σκηνή. 

Το Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Απριλίου του 2018.