Submergence trailer: Οι Vikander και McAvoy παλεύουν για την αγάπη τους

Στο νέο αισθηματικό δράμα του Wim Wenders
29 Ιανουαρίου 2018 17:01
Submergence trailer: Οι Vikander και McAvoy παλεύουν για την αγάπη τους

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε καινούργιο trailer για το αισθηματικό δράμα του Wim Wenders (Wings Of Desire, Paris,Texas) με τίτλο Submergence, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του J.M. Ledgard.

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Erin Dignam (The Last Face). Στην ταινία πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ο James McAvoy και η Alicia Vikander.

Η υπόθεση του φιλμ εστιάζει σε έναν Βρετανό μυστικό πράκτορα, τον James, και στην Danny μία βιομαθηματικό που εργάζεται για τις ανάγκες ενός  ερευνητικού υποθαλάσσιου project, που στόχο έχει να ανακαλύψει από πού προήλθε η ζωή πάνω στον πλανήτη. Οι δυο τους γνωρίζονται τυχαία σε ένα τουριστικό θέρετρο στην Νορμανδία όπου και έρχονται πιο κοντά.

Την ώρα που ετοιμάζονται, προετοιμάζονται ο καθένας για το έργο που τους έχει ανατεθεί, συνειδητοποιούν ότι τα συναισθήματά τους ισχυροποιούνται μέρα με την μέρα, όμως ο φόρτος εργασίας τους και οι απαιτήσεις των εργοδοτών τους έρχεται σε σύγκρουση ως προς την συνέχιση του δεσμού τους. Από την μία η κοπέλα καλείται να συμμετέχει σε μία ακόμη αποστολή στα βάθη του ωκεανού, ενώ ο James λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων χρειάζεται να φύγει για την Σομαλία όπου μαίνεται μία επικίνδυνη γεωπολιτική αναταραχή. Το ζευγάρι θα περάσει ένα καθοριστικό διάστημα χώρια, το οποίο θα δοκιμάσει την αντοχή της σχέσης τους και την αποφασιστικότητά τους να την υπερασπιστούν απέναντι σε κάθε αντιξοότητα.

Το Submergence εισάγει τον θεατή σε ένα ταξίδι υπαρξιακής αναζήτησης, ενώ ταυτόχρονα εξετάζει και ζητήματα διαπροσωπικής επαφής. Η πρεμιέρα του όσον αφορά τις αμερικανικές αίθουσες έχει δρομολογηθεί για τις 13 Απριλίου του 2018, ενώ την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμο και μέσω της υπηρεσίας VOD.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε το σχετικό trailer: