The Ritual: Στο νέο trailer δεν είναι όλοι οι παράδρομοι ασφαλείς

Στο καινούργιο θρίλερ του Netflix καραδοκούν θανάσιμοι κίνδυνοι
29 Ιανουαρίου 2018 16:27
The Ritual: Στο νέο trailer δεν είναι όλοι οι παράδρομοι ασφαλείς

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε πρόσθετο trailer για το ανερχόμενο μεταφυσικό θρίλερ The  Ritual, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο David Bruckner (The Signal, Friday the 13th reboot).

Τα δικαιώματα προβολής του έργου απέκτησε το Netflix από το περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο. Το σενάριο του φιλμ επιμελήθηκε ο υποψήφιος με BAFTA, Joe Barton (Humans), αντλώντας υλικό από το βραβευμένο ομώνυμο μυθιστόρημα τρόμου του Adam Nevill.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Rafe Spall (Black Mirror), Robert James-Collier (Downton Abbey), Arsher Ali (Doctor Who) και ο Sam Troughton (AVP: Alien vs. Predator) υποδυόμενοι την παρέα τεσσάρων ανδρών οι οποίοι οργανώνουν μία επετειακή συνάντηση για να τιμήσουν την μνήμη ενός φίλου τους που χάθηκε πρόωρα, και να εξερευνήσουν την άγρια φύση της Σκανδιναβίας. Δυστυχώς, το ταξίδι τους αυτό παίρνει αναπάντεχη τροπή, μιας και η κομπανία αυτή χάνεται σ’ ένα σκοτεινό και μυστηριώδες δάσος όπου καιροφυλακτεί μία αρχαία σατανική δύναμη.

Η πρεμιέρα του The Ritual έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του Netflix στις 9 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: