H Natalie Portman υπέγραψε για το "Vox Lux"

Θα αντικαταστήσει την Rooney Mara
29 Ιανουαρίου 2018 15:54
H Natalie Portman υπέγραψε για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Natalie Portman (Jackie, Black Swan, V for Vendetta) αποτελεί πλέον και επίσημο μέλος του cast για το ανερχόμενο μουσικό δράμα του Brady Corbet με τίτλο Vox Lux, στο οποίο αρχικά επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει η Rooney Mara.

Στο εν λόγω φιλμ όπως ανακοινώθηκε και την Παρασκευή, η Portman πρόκειται να υποδυθεί την Celeste, μία διάσημη τραγουδίστρια της pop που μεσουρανούσε την δεκαετία του ’90. Η ταινία θα καλύψει την πορεία της ζωής της από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής της σταδιοδρομίας έως σήμερα. Ο Jude Law αναμένεται να πλαισιώσει υποκριτικά την Natalie Portman.

Την χρηματοδότηση του όλου project ανέλαβαν η Bold Films και  η Andrew Lauren Productions. Η μουσικοσυνθέτρια και ερμηνεύτρια Sia θα επιμεληθεί τα τραγούδια για το  soundtrack του έργου.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στη 1 Φεβρουαρίου του 2018 στην Νέα Υόρκη.

Πίσω από την παραγωγή του Vox Lux θα βρίσκονται οι: Andrew Lauren, D.J. Gugenheim, Christine Vachon, Brian Young, David Hinojosa, Michel Litvak, Gary Michael Walters, David Litvak και η Svetlana Metkina. Τα δικαιώματα της παγκόσμιας διανομής έχουν αποκτήσει οι Sierra/Affinity.