Annihilation: Νέο βίντεο για τον αλλόκοτο κόσμο του Shimmer

Η Natalie Portman και το cast μιλούν για το νέο φιλμ του Alex Garland
28 Ιανουαρίου 2018 19:19
Annihilation: Νέο βίντεο για τον αλλόκοτο κόσμο του Shimmer

Ένα νέο behind the scenes βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Paramount Pictures για το πολυαναμενόμενο Annihilation του Alex Garland. Ο σκηνοθέτης του Ex Machina επιστρέφει στις οθόνες με μια μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του James VanderMeer και με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman, ως μια βιολόγο και πρώην στρατιωτικό, η οποία βρίσκεται σε μια αποστολή για να ξεσκεπάσει το τι συνέβη στον σύζυγο της στην Area X. 

Εκεί συμβαίνει το φαινόμενο του Shimmer -για το οποίο μιλάει και το εν λόγω βίντεο παρακάτω- ένα παράξενο και μυστηριώδη φαινόμενο που εξαπλώνεται σε όλη την ακτογραμμή των ΗΠΑ. Όταν η αποστολή εισέρχεται στην Area Χ, όπου επικρατεί το φαινόμενο, ανακαλύπτει έναν κόσμο μεταλλαγμένο σε χλωρίδα και πανίδα, ο οποίος είναι τόσο όμορφος όσο και επικίνδυνος, ικανός να απειλήσει τις ζωές και την λογική τους.

Μαζί με την Portman πλαισιώνει ένα λαμπρό cast με τους: Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Tuva Novotny και Oscar Isaac. 

Το Annihilation θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, σύμφωνα με το IMDB, στις 22 Φεβρουαρίου του 2018. Επίσης, υπάρχει συμφωνία που θέλει το Netflix να αναλαμβάνει την παγκόσμια διάθεση του στην πλατφόρμα 17 μέρες μετά την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ, κάτι που μένει να φανεί αν θα ισχύσει και για την περίπτωση της χώρας μας.