Doctor Sleep: H συνέχεια του The Shining έρχεται στην μεγάλη οθόνη

Ο Mike Flanagan του Gerald's Game θα μεταφέρει άλλο novel του Stephen King
26 Ιανουαρίου 2018 19:28
Doctor Sleep: H συνέχεια του The Shining έρχεται στην μεγάλη οθόνη

Την τιμητική του έχει τον τελευταίο καιρό ο Stephen King στον κινηματογράφο αφού ολοένα και περισσότερα βιβλία του μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη. Ένα ακόμη ετοιμάζεται να γίνει ταινία και είναι το Doctor Sleep. Σύμφωνα με το THR, η Warner Bros. ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου, που αποτελεί sequel του θρυλικού The Shining, το οποίο στη μεγάλη οθόνη έφερε ο αξεπέραστος Stanley Kubrick με μια ερμηνεία του Jack Nicholson, που έχει μείνει στην ιστορία του σινεμά. 

Τα νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς η Warner προσέλαβε τον Mike Flanagan για τη σκηνοθεσία του Doctor Sleep, έχοντας στις πλάτες του το Gerald's Game -επίσης μυθιστόρημα του King- για λογαριασμό του Netflix, το οποίο είχε μια πολύ καλή υποδοχή από τους κριτικούς. Και σα να μην έφτανε αυτό στο βιογραφικό του φέρει επίσης, τα Oculus, Hush και Ouija: Origin of Evil

Στο βιβλίο, βρίσκουμε τον γιο του Jack, Danny Torrence να έχει φτάσει τα 40 και να αντιμετωπίζει τα ίδια σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού που στοίχειωναν τον πατέρα του, εκτός από το γεγονός πως του έμειναν τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας, εξαιτίας των υπερφυσικών οραμάτων που είχε μικρός από τη "Λάμψη", το κάνει και για να καταστείλλει τις δυνάμεις του. Πρά τις προσπάθειες που καταβάλλει για να ζήσει μια φυσιολογική ζωή σε μια μικρή πόλη του New Hampshire, αυτή θα διαταραχθεί από μια νεαρή κοπέλα την Abra Stone, η οποία έχει και αυτή το "shining" και την έχουν καταστήσει στόχο μιας επικίνδυνης αίρεσης.