Το Mission Impossible 6 αποκαλύπτεται με ένα ριψοκίνδυνο stunt από τον Tom Cruise

Πρώτες φωτογραφίες από το "M:I - Fallout"
26 Ιανουαρίου 2018 16:26
Το Mission Impossible 6 αποκαλύπτεται με ένα ριψοκίνδυνο stunt από τον Tom Cruise

Ο Tom Cruise ξεκίνησε τον δικό του επίσημο λογαριασμό στο Instagram ταυτόχρονα με την αποκάλυψη του Mission Impossible 6. Μέσα από τον λογαριασμό του ανακοίνωσε το επίσημο τίτλο της ταινίας που είναι Mission: Impossible - Fallout και μέσα από τις δύο εικόνες μας έδωσε μια γεύση από μια σκηνή που θα κόψει την ανάσα στους θεατές και δείχνει τον Ethan Hunt να κρατιέται από ένα ελικόπτερο στον αέρα. Ένα stunt που σαφώς και πραγματοποίησε ο ίδιος ο Cruise, που το συνηθίζει κιόλας, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα του στοίχησε ακριβά.

 

Get ready. #MissionImpossible

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise) στις

 

We’ve upped the ante for the sixth #MissionImpossible. I can’t wait for you guys to see more.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise) στις

Επίσης, από τον Twitter λογαριασμό του ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία από την 6η "Επικίνδυνη Αποστολή" όπου φαίνεται να πηδά από τη μια ταράτσα στην άλλη. Πιθανολογείται έντονα πως αυτή είναι η σκηνή στην οποία τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετό καιρό η παραγωγή του φιλμ. 

Από τη σύνοψη της ταινίας μαθαίνουμε το εξής:

"Οι καλύτερες προθέσεις συνήθως επιστρέφουν για να σε στοιχειώσουν. Το Mission Impossible - Fallout βρίσκει τον Ethan Hunt (Tom Cruise) και την ομάδα IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) μαζί με μερικά γνώριμα πρόσωπα (Rebecca Fergusson, Michelle Monaghan) σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο μετά από μια αποστολή που πήρε στραβά. Οι Henry Cavill, Angela Bassett και Vanessa Kirby προστίθενται επίσης στο δυναμικό cast, με τον Christopher McQuarrie να επιστρέφει για τη σκηνοθεσία."

Το Mission: Impossible - Fallout θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Ιουλίου του 2018.