Sweet Country trailer | Το νέο Αυστραλιανό ιστορικό δράμα

Φέρει το στίγμα μίας σκληρής εποχής
25 Ιανουαρίου 2018 16:00
Sweet Country trailer | Το νέο Αυστραλιανό ιστορικό δράμα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Dark Horizons, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το Sweet Country, το ανερχόμενο αυστραλιανό δράμα που συνδυάζει τόσο ιστορικά όσο και western στοιχεία, ενώ παράλληλα εστιάζει και στον θεσμό της δουλείας.

Έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε ανάλογα παραδείγματα κινηματογραφικών εγχειρημάτων που ξεχώρισαν, όπως το The Proposition και το Mystery Road. Ο Warwick Thornton κάθεται λοιπόν στην καρέκλα του σκηνοθέτη και ενορχηστρώνει τη δράση μίας εντυπωσιακής μυθοπλασίας με αξιόλογες ερμηνείες και υποβλητικό διάκοσμο, η οποία διακρίθηκε πολλάκις μέσα από την συμμετοχή της στο διαγωνιστικό κομμάτι ποικίλων Φεστιβάλ της 7ης Τέχνης.

Η υπόθεση τοποθετείται χωρικά και χρονικά στην Αυστραλία του 1929, όπου ένας μεσήλικας Αβορίγινας τρέπεται σε φυγή αφού, ενώ είναι σε άμυνα, σκοτώνει έναν σκληροτράχηλο βετεράνο πολέμου που του επιτίθεται. Τον επικηρύσσουν λοιπόν ως δολοφόνο και ο λευκός άνδρας που τον διώκει αναγκάζεται να προσχωρήσει κρυφά στην φυλή κυνηγών απ’ όπου προέρχεται ο καταζητούμενός του, ώστε να τον συλλάβει και να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το cast του Sweet Country απαρτίζουν οι: Sam Neill, Bryan Brown, Hamilton Morris, και ο Ewen Leslie.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: