Κυκλοφόρησε νέο trailer για το "Paterno" όπου πρωταγωνιστεί ο Al Pacino

Θα τον δούμε σε μία ερμηνεία που αφορά το σκάνδαλο ‘Sandusky’
25 Ιανουαρίου 2018 15:00
Κυκλοφόρησε νέο trailer για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε καινούργιο trailer για το Paterno, το ανερχόμενο δράμα του Barry Levinson (Rock the Kasbah, Phil Spector) ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται σκοπεύει να επενδύσει στη συνέχιση της άψογης συνεργασίας που διατηρεί με το HBO τα τελευταία χρόνια, όπως αποδεικνύεται και από τα project You Don’t Know Jack και The Wizard of Lies.

Στο εν λόγω φιλμ, ο Al Pacino ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον παραπάνω δημιουργό, υποδυόμενος τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, τον Joe Paterno που ενεπλάκη σε υπόθεση σεξουαλικού σκανδάλου το οποίο είχε αποσιωπήσει. Ο συγκεκριμένος δημοφιλής παράγοντας είχε συγκεντρώσει 409 νίκες στο ενεργητικό του, όμως η επαγγελματική του σταδιοδρομία στιγματίστηκε ανεπανόρθωτα, με την καθαίρεσή του από την θέση που κατείχε λόγω του ότι κατηγορήθηκε το 2011 για την συμμετοχή του στην συγκάλυψη σεξουαλικής παρενόχλησης νεαρών από τον συνεργάτη του ονόματι Jerry Sandusky. Έναν χρόνο αργότερα ο Paterno απεβίωσε από καρκίνο στον πνεύμονα.

Ο Levinson δήλωσε για την κινηματογραφική αυτή μυθοπλασία που συνδυάζει και βιογραφικά στοιχεία:

To ‘Paterno’ δεν είναι ένα εκτεταμένο κομμάτι που διαρκεί για χρόνια. Ξεδιπλώνεται σε μεγάλο βαθμό σε μια περίοδο δύο εβδομάδων, καθώς παρακολουθούμε τα γεγονότα να διαδραματίζονται. Δεν ακολουθώ κάποια ατζέντα ή προσπαθώ να πω στο κοινό να συμμεριστεί μία ορισμένη πλευρά όσον αφορά τον προπονητή Paterno. Η ταινία εκθέτει τα στοιχεία της ιστορίας και σας αφήνει να αποφασίσετε εσείς. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να αισθανθείτε με τον έναν τρόπο και φορές που μπορεί να αισθανθείτε με εντελώς διαφορετικό τρόπο, και νομίζω ότι αυτό είναι που κάνει το φιλμ τόσο συναρπαστικό.

Το σενάριο συνυπογράφουν μαζί με τον σκηνοθέτη η Debora Cain (Grey’s Anatomy, Vinyl) και ο John C. Richards (Nurse Betty). Πίσω από την παραγωγή του όλου εγχειρήματος βρίσκεται ο Tom Fontana που είχε επωμιστεί ανάλογα καθήκοντα και για το Homicide: Life on the Street και το Oz.

Το cast συμπληρώνουν οι: Riley Keough, Kathy Baker, Greg Grunberg, και η Annie Parisse.

 Η πρεμιέρα του Paterno έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στο HBO αυτήν την άνοιξη. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: