Κυκλοφόρησε νέο trailer για το 'The Death of Stalin'

Έρχεται μία από τις καλύτερες πολιτικές σάτιρες της μεγάλης οθόνης
20 Ιανουαρίου 2018 13:19
Κυκλοφόρησε νέο trailer για το 'The Death of Stalin'

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε καινούργιο trailer για το The Death of Stalin, την κινηματογραφική βιογραφία του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, του ευρέως γνωστού ηγέτη της Ρωσίας ως Stalin, μόνο που σ' αυτό το έργο πνέει ένας πιο αλέγρος αέρας όσον αφορά τα πολιτικά τεκταινόμενα που θίγει.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται εν προκειμένω ο Armando Iannucci (The Thick of ItVeepIn the Loop). Το εν λόγω φιλμ συνδυάζει τόσο το ντοκουμενταρίστικο στυλ όσο και μία πιο ανάλαφρη διάθεση στην αφήγησή του που περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου εξουσίας του Ρώσου δικτάτορα.

Θα μας παρουσιαστούν λοιπόν, συγκεκριμένες πράξεις από την ενεργό πολιτική δράση του μεγάλου αυτού παράγοντα της Σοβιετικής Ένωσης ο οποίος και απεβίωσε το 1953. Πρόκειται για μία ταινία εποχής που αντλεί το υλικό της από το ιστορικό βιβλίο των Fabien Nury και Thierry Robin French.

Το cast του The Death of Stalin απαρτίζουν οι: Steve Buscemi, Jason Isaacs, Andrea Riseborough, Paddy Considine, Simon Russell Beale, Rupert Friend, Michael Palin, και ο Jeffrey Tambor.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: