Βρέθηκε νέα σεναριογράφος για το Toy Story 4

"Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα" για τέταρτη φορά!
20 Ιανουαρίου 2018 17:57
Βρέθηκε νέα σεναριογράφος για το Toy Story 4

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Stephany Folsom υπέγραψε για την θέση της σεναριογράφου στο Toy Story 4, το ανερχόμενο animated φιλμ της Disney/Pixar, που συμπληρώνει το πασίγνωστο franchise των εν λόγω κινουμένων σχεδίων.

Μετά την πιο πρόσφατη δουλειά της όσον αφορά την συμμετοχή και της ίδιας στην συγγραφή των διαλόγων για την action ταινία της Marvel, το Thor: Ragnarok, επιστρατεύτηκε για να επιμεληθεί την υπόθεση μία από τις πιο αγαπημένες και ευφάνταστες ιστορίες για μικρούς και μεγάλους.

Η υπόθεση του Toy Story 4 θα αφορά την ξεχωριστή σχέση δεσίματος του Woody και της Bo Peep, ενώ το κουβάρι της όλης πλοκής θα ξεκινήσει να ξετυλίγεται από το σημείο όπου μας είχε αφήσει το Toy Story 3, όταν δηλαδή ο Woody, ο Buzz Lightyear και η υπόλοιπη σκανταλιάρικη παρέα παιχνιδιών πέρασε πλέον στα χέρια μίας μικρούλας εν ονόματι Bonnie.

Το cast του Toy Story 4 απαρτίζουν οι: Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts, Patricia Arquette και Joan Cusack. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Josh Cooley και η πρεμιέρα του έργου είναι δρομολογημένη για τις 21 Ιουνίου του 2019.