Το ξέρατε ότι ο Tom Hardy έχει κρυφά ταλέντα;

Η κλίση του προς την μουσική χρονολογείται ήδη από το 1999
19 Ιανουαρίου 2018 15:14
Το ξέρατε ότι ο Tom Hardy έχει κρυφά ταλέντα;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, The Dark Knight Rises,Taboo) είχε εν γένει καλλιτεχνική φλέβα ήδη από νεαρή ηλικία εφόσον έγινε γνωστή πλέον και η έφεση στην μουσική, και συγκεκριμένα στο να ραπάρει!

Ήρθε λοιπόν, στο φως υλικό από ηχογράφηση του διάσημου ηθοποιού το 1999, με ορισμένα κομμάτια του να φέρουν τους τίτλους “made in a bedroom”  και “were never really finished”.

Μάλιστα παλιότερα, το 2011 είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο BBC ότι είχε καταγράψει τον εαυτό του ενώ ήταν έφηβος μαζί και με άλλους φίλους του να ραπάρουν. Τίποτε φυσικά από αυτό το ιδιότυπο μουσικό σχήμα δεν είχε δημοσιευθεί μέχρι πρότινος. Έπειτα όμως και ο ίδιος αποφάσισε να επενδύσει στον τομέα της υποκριτικής. Πάνω λοιπόν, που είχε δοθεί η εντύπωση ότι είχε ξεχαστεί η συγκεκριμένη ροπή του προς την μουσική, ήρθε η ανατροπή! Ένα πλήρες mixtape διέρρευσε στο Bandcamp στις 8 Ιανουαρίου του 2018 από τον Edward Tracy που συντόνιζε τότε την παραγωγή των τραγουδιών με το ψευδώνυμο  «Eddie Too Tall».

Οι στίχοι ήταν αποκλειστικά της έμπνευσης του Hardy, ο οποίος είχε πάρει το προσωνύμιο «Tommy No. 1».

Εδώ έχετε την δυνατότητα να ακούσετε ελεύθερα και τα δεκαοκτώ κομμάτια εκείνης της σύνθεσής τους, της  “Falling on Your Arse”:

Tags: