Στο πρώτο trailer του "Beast of Burden" η αδρεναλίνη σκαρφαλώνει στα ύψη

Ο Daniel Radcliffe μπαίνει στον πόλεμο των ναρκωτικών
18 Ιανουαρίου 2018 17:32
Στο πρώτο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε το πρώτο trailer για το αγωνιώδες αστυνομικό δράμα με τίτλο Beast of Burden, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Jesper Ganslandt (The Ape) ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Adam Hoelzel.

Εν προκειμένω, ο Daniel Radcliffe αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδυόμενος τον Sean Haggerty, έναν νεαρό που εργάζεται ως πιλότος ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει και εμπόρευμα που προορίζεται για την αγορά του λευκού θανάτου. Ωστόσο, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών υπόσχονται να τον βοηθήσουν με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η σύζυγός του το οποίο επιδέχεται ειδική και πολυδάπανη θεραπεία, όμως του ζητούν κάτι συγκεκριμένο ως αντάλλαγμα.

Ο ήρωας δεσμεύεται να συνεργαστεί μαζί τους για να ξεσκεπάσουν τα καρτέλ που συμμετέχουν στο κύκλωμα των βαρόνων κοκαΐνης με τους οποίους έχει συναλλαγές. Η τελευταία αποστολή που του ανατίθεται όμως καταλήγει σε έναν φρικτό εφιάλτη αφού τίποτε δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο της επιχείρησης που έχει στηθεί και όλα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο Sean πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην συμμαχία του με τους διακινητές και στην συμφωνία που έχει κλείσει με την κυβέρνηση.

Το cast του φιλμ συμπληρώνουν οι Pablo Schreiber (American Gods) και Grace Gummer (Mr. Robot).

Η πρεμιέρα του Beast of Burden αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α., αλλά και στην υπηρεσία VOD στις 23 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: