Οι Jessica Chastain και Octavia Spencer ενώνουν τις δυνάμεις τους

Θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μία σπαρταριστή κωμωδία της Universal
18 Ιανουαρίου 2018 08:51
Οι Jessica Chastain και Octavia Spencer ενώνουν τις δυνάμεις τους

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Jessica Chastain (Molly's Game, Zero Dark Thirty,  Interstellar) και Octavia Spencer (The Shape of Water, Snowpiercer, The Big Bang Theory)πρόκειται να πλαισιώσουν υποκριτικά η μία την άλλη σε μία κωμωδία τα δικαιώματα της οποίας απέκτησε τελικά η Universal έπειτα από το ένθερμο ενδιαφέρον που είχαν δείξει τόσο η Fox όσο και η Paramount.

Η ταινία προς το παρόν δεν έχει τιτλοφορηθεί κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα. Το σενάριό της υπογράφει ο Peter Chiarelli και η πλοκή του έργου θα επικεντρωθεί σε δύο γυναίκες  οι οποίες θα κάνουν ότι μπορούν με σκοπό να φτάσουν εγκαίρως σπίτι τους πριν από τα Χριστούγεννα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα μπλέξουν σε διάφορα ευτράπελα και περιπέτειες!

Το όλο project σηματοδοτεί μία ευχάριστη επετειακή συνάντηση ανάμεσα στις δύο παραπάνω εξαίρετες ηθοποιούς, οι δρόμοι των οποίων είχαν διασταυρωθεί ξανά στο παρελθόν μέσα από το κοινωνικό δράμα The Help του 2011.

Εν προκειμένω, πάντως η Chastain μεταξύ άλλων θα επωμιστεί και καθήκοντα παραγωγού μέσω της εταιρείας της, της Freckle Films, μαζί και με την Maven Pictures.